MENIU

Ionuţ Popa vrea să-l transfere pe Pleşan

Foto: NewsIn

Fotbal intern

Ionuţ Popa îl doreşte pe Mihăiţă Pleşan la Poli Iaşi! Antrenorul moldovenilor vrea să profite de perioada de transferuri care se va încheia pe 31 august şi va încerca să-l convingă pe noul jucător al Stelei să semneze cu formaţia din Copou.

În meciul din Ghencea, Ionuţ Popa s-ar putea întâlni pentru a doua oară în decurs de numai trei etape cu noua achiziţie a Stelei, Mihăiţă Pleşan. Deşi Pleşan a marcat deja împotriva celor de la Iaşi, în prima etapă, pe când evolua la Poli Timişoara, în victoria timişorenilor cu scorul de 3-1, Popa nu este supărat pe actualul mijlocaş stelist.

"Nu mi se pare ciudat ca Pleşan să joace din nou contra noastră şi cu Steaua, după ce a fost pe teren şi cu Poli Timişoara. Poate dacă joacă bine acum, o să-i cer domnului Zapodeanu să-l transfere la Iaşi. Cine ştie, poate în etapa a patra va juca cu Buzăul, în Copou, sub culorile lui Poli Iaşi", a declarat Ionuţ Popa.

Antrenorul Politehnicii Iaşi este decis să nu mai repete în faţa Stelei imaginea penibilă pe care echipa sa a arătat-o în ultimele două ediţii de campionat şi a găsit şi soluţia pentru a contracara jocul steliştilor.

"Este greu, pentru că întâlnim o echipă inteligentă şi câţiva jucători de valoare. Ştiţi că e un obicei nescris al fotbalului că, dacă învingi continui cu acceeaşi echipă. Eu am să schimb totuşi unu, doi jucători sigur şi voi schimba probabil şi din esenţa tactică a jocului, ca aşezare", a afirmat Ionuţ Popa.
Mai multe articole despre:
Liga I Ionuţ Popa Pleşan