MENIU

ION TIRIAC. Victorie IMENSA pentru ION TIRIAC

ION TIRIAC. Omul de afaceri ION TIRIAC va putea folosi numele Romanian Open Tenis dupa ce federatia romana de specialitate a renuntat la litigiul declansat de fostul presedinte, Ruxandra Dragomir.

ION TIRIAC. "Este o acţiune întreprinsă de fosta conducere a federaţiei, în speţă doamna Ruxandra Dragomir, care, din diferite motive, nu a agreat ca omul care a creat de fapt Romanian Open Tenis să deţină această marcă. Drept care a contestat-o la OSIM în 2012. Poate că a dorit să organizeze dumneaei acest turneu, poate că a fost o acţiune pornită doar pentru că iniţiatorul se numea ION TIRIAC. Nu ştiu. Cert este că eu, ca preşedinte, am preluat această dispută ce s-a întins până acum câteva zile. Federaţia Română de Tenis şi-a retras orice contestaţie, astfel că nu mai există nici un litigiu cu ION TIRIAC. Era firesc să procedăm aşa pentru că toată lumea tenisului ştia cine este iniţiatorul acestui turneu", a declarat George Cosac, preşedintele FR Tenis, pentru Ring.

Disputa dintre FR Tenis şi ION TIRIAC a pornit de la înregistrarea la OSIM a mărcii Romanian Open Tenis. FRT a înregistrat marca la OSIM, astfel că ION TIRIAC nu mai avea dreptul să o folosească.

Mai multe articole despre:
Ion Tiriac FR Tenis Romanian Open Tenis