MENIU

INCREDIBIL - SIMONA HALEP este DEFAVORIZATĂ de WTA! Ce anunţă englezii

Simona Halep a fost nedreptatita de mai multe ori in acest an de Asociatia Feminina de Tenis (WTA), potrivit unui comentariu aparut in presa britanica.

Desi a fost una dintre cele mai bune jucatoare din acest an, Simona Halep nu a beneficiat de intreaga atentie a WTA, remarca editia britanica a portaului Eurosport.

Primul caz relatat de portalul britanic a avut loc in primavara, cand WTA a realizat un sondaj prin care fanii tenisului erau invitati sa stabileasca jucatoarea lunii mai.

"Dupa ce Maria Sharapova, superstarul global si brandul, a castigat dramatic al doilea titlu la Roland Garros, WTA a facut ca votul fanilor sa devina irelevant. Trebuia sa fie o simpla formalitate pentru jucatoarea care a dominat zgura in 2014, dar voturile au venit, au fost numarate si verificate, iar Simona avea 95% dintre ele. Din cele 305.000 de voturi, 291.000 au fost clickuri furioase pentru Simona Halep. WTA i-a dat insa premiul rusoaicei, dar acesta a fost modul de a demonstra ca 'Simona Halep mania' exista", a scris sursa citată, potrivit ziare.com.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep Halep WTA