MENIU

INCREDIBIL -Ce a spus despre Simona Halep "bunicuţa" care a învins-o pe sportiva noastră

Simona Halep a fost eliminată de la US Open, în turul 3, după ce a pierdut în faţa jucătoarei Mirjana Lucici-Baroni (32 de ani), în două seturi 7-6 (6), 6-2.

"A fost incredibil. Am simţit că am jucat un meci grozav. E o victorie atât de mare, sunt foarte fericită. E uimitor. Ştiam ce trebuie să fac şi am reuşit. Simona este o jucătoare uimitoare, dar nici eu nu joc rău. Dacă pot juca în mod consistent pot fi o adversară dificilă pentru oricine. Să fiu aici... Mă simt ca şi cum aş fi câştigat un turneu de Grand Slam", a spus sportiva croată pentru Eurosport.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost eliminată, vineri, în turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, fiind învinsă, cu scorul de 7-6 (6), 6-2, de croata Mirjana Lucici-Baroni, 32 de ani, locul 121 WTA, sportivă venită din calificări.

Meciul a durat o oră şi 34 de minute.

Citiţi aici desfăşurarea meciului:

UPDATE 11 - FINAL - Simona Halep a fost eliminată în turul 3 de numărul 121 mondial, Mirjana Lucic: 0-2 la seturi (6-7, 2-6)

UPDATE 10 - Halep pare că şi-a pierdut răbdarea şi încearcă să încheie cât mai rapid punctele. Greşelile neforţate se adună în dreptul ei. Lucic conduce cu 3-1 în setul doi

UPDATE 9 - Este 1-0 la seturi pentru croată - Halep - Lucic Baroni 6-7. Românca a irosit trei mingi de set, iar adversara s-a instalat la conducerea jocului

UPDATE 8 - Halep - Lucic Baroni 5-6. Românca a irosit trei mingi de set, iar adversara a refăcut o diferenţă de două break-uri

UPDATE 7 - Halep - Lucic Baroni 5-3. Românca a irosit trei mingi de set

UPDATE 6 - Halep - Lucic Baroni 5-2. Românca are două break-uri avans

UPDATE 5 - Halep are un break avans (3-2) şi forţează desprinderea în primul set

UPDATE 4- Românca se vede condusă cu 2-1 în primul set, deşi putea avea lejer 3-0

UPDATE 3 A început meciul: 1-1 la game-uri, în PRIMUL SET

UPDATE 2 Intră pe teren Simona Halep! Gael Monfils l-a învins pe columbianul Alejandro Gonzales în minimum de seturi, scor 7-5, 6-3, 6-2.

UPDATE 1 Cine ar urma pentru Halep? Pe arena principală - "Arthur Ashe" - a început de câteva momente partida Venus Williams - Sara Errani. Învingătoarea acestei dispute va evolua în optimi cu jucătoarea calificată din meciul Simona Halep - Mirjana Lucic Baroni.

***************************************************

La nivel de juniori, croata a câștigat US Open (1996) și Australian Open (1997). Până în noiembrie 2011 era cunoscută drept sportiva Mirjana Lucic, iar după căsătoria cu Daniele Baroni a devenit doamna Mirjana Lucic-Baroni, conform Dolcesport.

 

LIVE SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC

De-a lungul carierei și-a trecut în cont 1,9 milioane de dolari, în timp ce Simona Halep, cu 10 ani mai tânără, are deja câștigați din sportul alb peste 5 milioane de dolari.

La ediţia trecută a US Open, Halep a atins faza optimilor de finală, cea mai bună performanţă din carieră la Flushing Meadows, fiind eliminată de italianca Flavia Pennetta, cu scorul de 6-2, 7-6 (3). Sportiva din Constanţa are de apărat 280 de puncte.

LIVE SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC

LIVE SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC. Cea mai mare performanță pentru această jucătoare a fost o semifinală la Wimbledon, în 1999, pierdută în trei seturi în fața nemțoaicei Steffi Graf. De asemenea, la nivel de juniori a câștigat US Open (1996) și Australian Open (1997). Până în noiembrie 2011 era cunoscută drept sportiva Mirjana Lucic, iar după căsătoria cu Daniele Baroni a devenit doamna Mirjana Lucic-Baroni.

LIVE SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC

De-a lungul carierei și-a trecut în cont 1,9 milioane de dolari, în timp ce Simona Halep, cu 10 ani mai tânără, are deja câștigați din sportul alb peste 5 milioane de dolari. În 1998 a făcut pereche la dublu cu celebra Martina Hingis, reușind să se impună în două turnee: Australian Open - 6-4, 2-6, 6-3 contra Lindsay Davenport / Natasha Zverva și Tokyo - în fața aceluiași dublu 7-5, 6-4, conform Dolcesport..

LIVE SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC

Între 2004 și 2006 a jucat doar trei meciuri în circuitul profesionist, jucătoarea având probleme personale și financiare. Ea a acordat mai multe interviuri, povestind viața grea când era copil și recunoscând că a fost abuzată sexual de câtre tatăl său.

LIVE SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC

La US Open, Lucic-Baroni a produs surpriza în primul tur, eliminând-o pe Garbine Muguruza (Spania), 6-3, 7-6, iar în turul secund pe Shahar Peer (Israel), 6-7, 6-3, 6-2. De asemenea, ca să ajungă pe tabloul principal, croată a avut nevoie de 3 meciuri în calificări, pe care le-a câștigat însă fără probleme, trecând de două jucătoare din SUA, Falconi și Pera, și una din Georgia, Shapatava.

LIVE SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC

În schimb, Simona a disputat două meciuri la această ediție a US Open, eliminându-le pe Collins (6-7, 6-1, 6-1) și pe Cepelova (6-2, 6-1).

Învingătoarea acestui meci joacă mai departe cu Sara Errani sau Venus Williams. Partida dintre Simona Halep și Mirjana Lucic-Baroni este programată în jurul orei 20:30, după încheierea partidei dintre Gael Monfils și Alejandro Gonzales.

LIVE SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC


Sursa: Mediafax