MENIU

Ilie Năstase nu a mai rezistat după derapajul Charlie Hebdo la adresa Simonei Halep: "Proști"

Ilie Nastase

Ilie Năstase, primul lider ATP din istorie, a comentat în termeni duri caricatura realizată de francezii de la Charlie Hebdo, un derapaj rasist la adresa Simonei Halep și, implicit, la adresa românilor.

Ilie Năstase i-a taxat dur pe francezi.

"Dacă ei consideră ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, deși valorează peste 2 milioane de euro, înseamnă că sunt proști. Ce să le spui proștilor?

Probabil că dacă lua trofeul vreo franțuzoaică nu mai făceau asta. E treaba lor. Nici nu merită să le mai răspundem. Cupa e la noi, e a românilor.

Dacă ei consideră că trofeul de la Roland Garros e fier vechi, atunci să-l retragă. Dar fierul ăla vechi i-a costat destul de mult", a declarat Ilie Năstase, conform gsp.

Charlie Hebdo este o revistă satirică franceză, cu apariție săptămânală, care publică, în mare parte, caricaturi și desene, dar și articole controversate.

Charlie Hebdo a devenit cunoscut în lume după ce a fost ținta unui atac terorist, în 2015, atunci când 12 jurnaliști au fost împușcați de către fundamentaliștii islamiști, după ce au publicat o caricatură la adresa lui Allah.

VEZI AICI CE-AU FĂCUT FRANCEZII, ȚINTA FIIND SIMONA HALEP ȘI, IMPLICIT, ROMÂNII!

 

.

Mai multe articole despre:
Ilie Năstase Simona Halep charlie hebdo