MENIU

Îți poți mări șansele de câștig la pariuri cu până la 20% dacă știi asta! (P)

Știai că este posibil să pierzi sau să câștigi, jucând absolut aceleași ponturi la pariuri? Astăzi îți voi explica cum poți să-ți mărești șansele de câștig fără să depui un efort în plus, ba din contră, îți voi ușura munca de zi cu zi!

Nu sunt vreun expert în pariuri, însă pot spune fără nici o ezitare că am învățat o grămadă de lucruri valoroase în ultima perioadă. Totul a început acum două luni de zile, atunci când un vecin mi-a trimis acest ghid online despre pariuri. La acea vreme, nu avusesem încă nici un contact cu pariurile pe internet, deși pot să spun că eram un jucător înrăit, în sensul că nu prea trecea zi fără să joc măcar un bilet.

Unul dintre cele mai importante lucrurile pe care le-am învățat a fost să aleg mereu cele mai mari cote de pe piață, înainte de a paria. Eu eram fidel agenției care se afla la câțiva zeci de metri de locul meu de muncă, bineînțeles, mai mult din comoditate.

După ce mi-am dat seama, că de fapt, acest lucru funcționează în defavoarea mea, am trecut imediat la fapte, și m-am înregistrat la agențiile de pariuri online recomandate de autor. Practic, acum pot juca aceleași pariuri și atunci când acestea se soluționează în favoarea mea, primesc un câștig sensibil mai mare decât dacă aș fi jucat mereu la aceeași agenție. Da, acei 3-4%, înmulțiți cu numărul evenimentelor de pe bilet, se poate transforma imediat într-un procent consistent!

Un alt lucru extrem de prețios pe care l-am înțeles a fost importanța gestionării banilor în pariuri. Simplu spus, trebuie să ai un buget clar și bine definit pentru această activitate. Nu contează că dispui de mulți sau de puțini bani, ci de fapt, ceea ce contează este să fii calculat și disciplinat. Spre exemplu, eu îmi depun în fiecare lună 200 RON în conturile pe care le am deschise la pariuri online.

La fel de important este felul în care mizezi. Eu, de regulă, jucam absolut întâmplător, în funcție de câți bani aveam la mine și de starea de moment. Ghidul m-a învățat însă importanța disciplinei. Ca să anulez efectele ghinionului, pariez de fiecare dată aceeași sumă de bani. Astfel, am un control mai bun asupra șanselor mele de a realiza profit la sfârșit de lună, chiar dacă poate la început nu înțelegeam prea bine mecanismul.

O altă greșeală pe care o comiteam des și am învățat să o evit este plasarea biletelor cu multe meciuri și cu cote exagerat de mari. Cheia succesului în pariuri este câștigul constant, pe termen mediu și lung. Acum pariez cel mult 4 meciuri pe bilet și nu joc cote totale mai mari de 6. Totuși, când vreau să mai încerc câte un bilet fantastic, îl joc în cadrul concursului Biletul Zilei, pentru că nu risc nici un ban și dacă am noroc, voi fi răsplătit de către organizatori.

Una peste alta, dacă te-ai săturat să tot pierzi la pariuri și vrei să afli cum să câștigi, urmează sfaturile din ghid și uită de ponturile sigure furnizate de scamatori, contra-cost, pe rețelele de socializare!

Mai multe articole despre:
pariuri