MENIU

Handbalistă de la HCM Baia Mare atacată şi lovită de şase ori în zona capului de un tâlhar!

Incident grav, miercuri seară, pe strada 9 Mai din municipiul Baia Mare. O handbalista a campioanei Romaniei, HCM Baia Mare, a fost atacata si lovita in cap de un necunoscut in fata casei. Timeea Tătar a fost dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, fiind in afara oricarui pericol.

Din informatiile noastre tentativa de talharie s-a petrecut in fata casei in care locuieste handbalista Timeea Tătar. Aceasta a fost atacata si lovita din spate de un individ care se pare intentiona sa ii fure geata de pe umar. Norocul handbalistei a fost cainele din curte care a inceput sa latre iar individul s-a speriat si a fugit. Nu a apucat sa fure nimic.

Sportiva a fost dusa de parinti la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare unde a primit ingrijiri medicale de specialitate. La Unitatea Primire Urgenta au venit de urgenta medicul formatiei HCM Baia Mare. Dupa mai multe investigatii medicale, Timeea a fost lasata acasa. Politistii de la Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare au audiat-o pe handbalista in incercarea de a reusi prinderea faptasului.

Ieri, Timeea Tătar a declarat in avancronica meciului cu Dunarea Braila: "Cred că ne aşteaptă un meci destul de greu, având în vedere cât de multe jocuri am avut până acum. Însă cred că – la ora jocului – toată lumea va fi aptă şi vom reuşi să dăm ce avem mai bun pe teren".

Mai multe, pe actualmm.ro

Mai multe articole despre:
Timeea Tătar handbalista