MENIU

Halep și staff-ul său, recunoscători la plecarea de la Adelaide: “Vă mulțumim enorm pentru această perioadă!”

Actualul loc 2 WTA, Simona Halep, a debutat în noul an cu un succes în meciul demonstrativ împotriva liderului Ashleigh Barty și se pregătește acum pentru participarea în primul mare Grand Slam al anului!

Fostul lider mondial, Simona Halep (29 de ani), și-a petrecut cele 14 zile de carantină impuse de organizatorii Australian Open, la Adelaide, într-un hotel de lux. Halep a fost alături de cei mai buni sportivi ai tenisului mondial, considerați de gazdele din Australia drept elitele acestui turneu.

După ce a fost testată negativ cu COVID-19, constănțenca a beneficiat din partea organizatorilor comeptiției de câteva privilegii, astfel că jucătoarea din România a ales-o pe Irina Begu pentru a se pregăti împreună înainte de turneu.

La plecarea de la Adelaide, antrenorul tenismenei din România, australianul Darren Cahill, a transmis un mesaj de mulțumire organizatorilor, dar și Irinei Begu și a lui Victor Crivoi, care au luat parte alături de Simona Halep la pregătirea dinaintea turneului de la Australian Open.

Citește mesajul pe realitateasportiva.net

Mai multe articole despre:
halep darren cahill plecare adelaide tenis