MENIU

Simona Halep a pierdut meciul cu Radwanska, 6-7, 1-6 şi a fost eliminată de la Turneul Campioanelor

Halep-Radwanska. Simona Halep, principala favorită a Turneului Campioanelor, a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, în 7-6 (5), 6-1, miercuri, în ultimul său meci din Grupa Roșie, și a fost eliminată din competiție.

Halep-Radwanska. Poloneza se poate califica în semifinale, în cazul în care Maria Sharapova se va impune în două seturi în meciul cu Flavia Pennetta.

LIVE SCORE. Setul 2 a fost început cu stângul. Halep nu îşi revine şi a fost eliminată cu 6-1 de la turneul la care era principala favorită.

Statistica primului set


6-7, SET Radwanska, care a luat tie-break-ul primului set cu 7-5, după ce Simona a condus cu 5-1. Radwanska a făcut punctul decisiv după cel mai spectaculos schimb al meciului. Prin pierderea primului set, Halep ratează şi şansa de a-şi asigura calificarea în semifinale indiferent de rezultatul partidei dintre Maria Sharapova şi Flavia Pennetta.

.................................................................................................................................................................................

Simona a condus în primele două game-uri, a fost egalată de poloneză la scorul de 3-3, apoi  Radwanska a preluat controlul, este egalată la 4-4 de româncă. Adversara Simonei preia din nou controlul, apoi românca o egalează scorul ajunge la 5-5. 

Radwanska reuşeşte un BREAK şi se face 6-5.

Simona egalează din nou şi se face TIE-BREAK.

Simona primeşte încurajări din public.


9.15 a început partida dintre Simona Halep şi Agnieszka Radwanska.

.................................................................................................................................................................................

Scorul întâlnirilor directe dintre cele două este 4-4, iar ultimul meci a fost câștigat de Simona Halep.


„Am evoluat împotriva ei şi anul trecut, aşa că ştiu cum să joc. O ştiu destul de bine. Îi cunosc jocul, este inteligentă. Nu e foarte puternică, astfel că voi încerca să fiu agresivă.

Va fi mai uşor pentru mine să fiu agresivă deoarece voi avea timp. Va fi dificil, dar cred în mine”, a spus Simona într-o conferinţă de presă. 

Simona Halep mai are şanse! Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor este deschisă

Simona Halep, principala favorită, are mai multe șanse de a merge mai departe, existând o situație chiar și în cazul unui eșec.

Finalista de anul trecut a competiției se califică sigur în semifinale dacă va câștiga meciul cu Radwanska. Dacă Halep va învinge în trei seturi, românca poate rata prezența în penultimul act în cazul în care Pennetta dispune în două seturi de Șarapova. Dacă Radwanska se impune în trei seturi, românca va merge mai departe numai în cazul unui succes al Mariei Șarapova în duelul cu Pennetta.

După două etape, pe primul loc în Grupa Roșie se află Maria Șarapova (2-0 la victorii, 2-2 la seturi, 28-21 la ghemuri), urmată de Simona Halep (1-1, 2-2, 20-15), Flavia Pennetta (1-1, 2-2, 16-22) și Agnieszka Radwanska (0-2, 1-4, 23-29).

Halep a învins-o pe Pennetta cu 6-0, 6-3, dar a fost întrecută apoi de Șarapova cu 6-4, 6-4.

Mai multe articole despre:
meci Simona Halep Halep-Radwanska