MENIU

Halep și Tecău, puși la zid! ''Au luat bani să vorbească contra ministrului''

Simona Halep și Horia Tecău au transmis un mesaj în care au cerut Guvernului României să recunoască statutul Federației Române de Tenis și să acorde finanțarea corespunzătoare.

Vineri, 12 aprilie, va avea loc Adunarea Generală Extraordinară a FRT pentru înscrierea în Actul constitutiv a tuturor membrilor afiliați definitiv.

Din cauza acestor probleme de natură juridică, statutul Federației Române de Tenis nu a fost aprobat, iar noua conducere nu a fost recunoscută de Ministerul Tineretului și Sportului.

Marius Vecerdea, patronul clubului Pamira Tenis, i-a pus la zid pe cei doi sportivi din cauza mesajului pentru Guvernul României. Acesta este de părere că sportivii nu ar trebui să se implice în situații politice.

„Am văzut ce se întâmplă. Au apărut cu declarații de susținere Simona Halep și Horia Tecău. Cosac și ministrul au făcut poze cu domnul Țiriac. Nu mi se pare deloc potrivit ca ei, sportivii, să se implice în astfel de mașinațiuni politice. În schimb, nu își fac o simplă datorie de a cere transparență la FRT.” Citește continuarea pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
bani Tecau ministru zid Halep Marius Vecerdea