MENIU

Hagi sau Steaua/FCSB? Un celebru antrenor surprinde + reacția "Regelui" la campania Realitatea TV

EXCLUSIV ONLINE | Realitatea a demarat, atât pe TV, cât şi pe net, o amplă campanie de susţinere a lui Gică Hagi, înaintea meciului decisiv din ultima etapă a play-off-ului Ligii I, care îi poate aduce "Regelui" primul titlu de campion ca antrenor. 

Denumită "La fotbal, Realitatea ţine cu Regele!", campania Realităţii TV a trezit un interes enorm în rândul microbiştilor, care au postat sute de mesaje de susţinere pentru Hagi.

Totul a fost remarcat inclusiv de "Rege", care a transmis un mesaj de mulţumire prin intermediul site-ului postului, www.realitatea.net.

Mai mult, site-ul Realităţii a decis să dezvolte campania în online. În acest sens, mai mulţi oameni de fotbal importanţi au fost sunaţi şi invitaţi să lase şi ei un mesaj de susţinere pentru Hagi.

Emeric Ienei, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici şi Gabi Balint au vorbit special pentru www.realitatea.net despre acest subiect.

Emeric Ienei: "Eu sunt stelist, dar de data aceasta renunţ la Steaua în favoarea lui Gică. Merită să câştige campionatul şi îi doresc din tot sufletul să reuşească. Viitorul are 80 la sută şanse la titlu"

Bogdan Stelea: "Îi doresc lui Gică să fie inspirat şi să aibă noroc! Are cea mai mare şansă, totul depinde numai de el. A mai fost un precedent, Unirea Urziceni, dar diferenţa faţă de acea echipă este că Hagi a făcut totul cu un buget net inferior şi, în plus, proiectul lui a fost bazat pe tineri"

Miodrag Belodedici: "Baftă, Gică! Eu eram stelist, dar acum, cu FCSB-ul, nu ştiu ce să zic. Prietenul meu are şansa să câştige titlul si merită pe deplin acest lucru!"

Gabi Balint: "Îi urez baftă lui Gică! Îi ţin pumnii! Tot ceea ce a realizat acolo, de la începutul proiectului, este nemaipomenit. A crezut în şansa lui şi este la un pas de o performanţă formidabilă. Gică, meriţi titlul!"

 

Titlul de campioană a României, ediţia 2016-2017, se va decide în ultima etapă. Viitorul, FCSB şi Dinamo sunt cele trei echipe care se luptă pentru trofeu.

Pentru ca Hagi să iasă campion, indiferent de rezultatul celorlalte partide, trebuie ca Viitorul să câştige duelul cu CFR Cluj. În acest caz, la egalitate de puncte cu FCSB, Viitorul câştigă titlul, având avantajul meciurilor directe.


Programul ultimei etape din play-off (meciurile vor avea loc sâmbătă, de la aceeaşi oră, 20:00, LIVE SCORE cu reacţii la final pe www.realitatea.net):

Dinamo - Astra Giurgiu

FCSB - CSU Craiova

Viitorul - CFR Cluj

Clasamentul înaintea ultimei etape din play-off:

1. Viitorul 41 p
2. FCSB 41 p
3. Dinamo 39 p
4. CFR 33 p
5. CSU Craiova 31 p
6. Astra 26 p

------------------------

 

------------------------


Citește și: Campanie ”La fotbal, Realitatea ţine cu regele!”. Cozmin Gușă, scenarist și voice-over în premieră