MENIU

Hagi a anunţat pentru realitatea.net ce va face de acum încolo. Imagini în premieră cu "Regele"

Gică Hagi împlineşte pe 5 februarie 53 de ani. Cu acest prilej, managerul şi antrenorul echipei Viitorul a acceptat un dialog cu jurnalistul realitatea.net, Cristian Otopeanu, şi a susţinut că deocamdată nu va renunţa la clubul pe care îl conduce din 2009, dar a subliniat că, la finalul campionatului, va lua o decizie. Asta după afirmaţiile făcute în ultimele zile, când a spus că "m-aţi pierdut definitiv, îmi este ruşine că m-am întors. Vreau să plec cât mai repede". Declaraţiile acordate de Hagi astăzi, pentru realitatea.net, sunt ultimele pentru presă pe tema fotbalului românesc, pentru "o perioadă nedeterminată", după cum a anunţat "Regele" printr-un comunicat de presă (detalii mai jos). UPDATE || Cu ocazia zilei de naştere a lui Hagi, site-ul realitatea.net a decis să scoată la lumină fotografii cu "Regele fotbalului românesc" nepublicate până acum, scanate direct de pe negativele originale (CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI EXCLUSIVE CU HAGI!)

Acum două zile, Hagi a făcut mai multe declaraţii care au stârnit valuri. "Regele" a afirmat, după meciul de vineri, Viitorul - Astra 1-1, că va pleca din fotbalul românesc, considerându-se nedreptăţit.

La nici 48 de ore de la conferinţa în care a făcut aceste declaraţii, şi cu o zi înainte de a împlini 53 de ani, "Regele", mult mai relaxat, a acceptat o discuţie cu site-ul realitatea.net. Întrebat ce anume l-a deranjat, Hagi a lăsat de înţeles că este supărat pe unii jurnalişti, care i-ar desconsidera munca, dar a dezvăluit că intenţionează să îşi continue treaba începută la Viitorul și că nu va pleca.

realitatea.net este singura instituţie de presă care a dialogat cu Hagi, după ce acesta a anunţat, tot astăzi, printr-un comunicat, că "am luat decizia de a nu mai vorbi despre situația fotbalului românesc pe o perioadă nedeterminată, concentrându-mă foarte mult doar pe proiectele personale - Academia Hagi, FC Viitorul şi meseria mea de Manager tehnic".

"Am ajuns la 53 de ani, ma bucur ca sunt bine si sanatos. Sunt fericit cu ceea ce fac, fiindca fac ceea ce iubesc de mic. Nu imi este usor, ati vazut si voi, dar este o zi in care vreau sa fiu linistit, sa nu ma mai gandesc la probleme. Imi voi petrece ziua de nastere in familie, cu cei apropiati, la Constanta. Doar Kira este plecata.

Important este ca sunt multumit si realizat. Dumnezeu mi-a dat doi copii seriosi si dedicati. Fiica mea face ceea ce ii place, actoria, iar Ianis face si el ceea ce ii place, fotbalul. Din acest punct de vedere, sunt bucuros. Ma mandresc ca am doi copii foarte buni. Sunt un tata fericit, la fel este si sotia mea, Marilena", a declarat Gică Hagi pentru realitatea.net.

Apoi a continuat: "Profesional, voi continua sa investesc in tineri si pe viitor. Fac cu drag acest lucru si il voi face si in continuare, este proiectul meu de suflet.

Am plecat pe un drum si incerc sa ma tin de el, sa fac tot ce pot ca sa iasa bine. Vreau sa produc, acesta e drumul pe care l-am ales. Nu imi este usor, dar nu renunt. Cred ca am facut niste lucruri extraordinare, le stiti foarte bine, si doresc sa mai fac si de acum incolo, veti vedea.

Este adevarat ca unii dintre voi, nu toti, ma fac sa imi para rau ca m-am intors acasa, dar asta este. La finalul campionatului, voi vedea ce voi face. Acum vine ziua mea, vreau doar sa ma bucur de ea".

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI EXCLUSIVE CU HAGI!

 

Notă: imaginile cu Gică Hagi provin din colecţia jurnalistului realitatea.net, Cristian Otopeanu

 

.