MENIU

Greg Plitt, culturist, instructor de fitness şi actor, a avut parte de o moarte cumplită

Fost culturist profesionist, unul dintre cele mai populare modele de fitness ale ultimilor ani si un cunoscut "motivational speaker", Greg Plitt, totodată actor în mai multe filme, a murit la 37 de ani, in urma unui accident tragic.

Greg Plitt, unul dintre cele mai cunoscute modele de fitness din Statele Unite si din intreaga lume, care s-a remarcat in ultimii ani si prin workshopurile sale motivationale si prin cateva roluri micute in filme, a incetat din viata la 37 de ani, scrie sport.ro..

Actorul şi instructorul de fitness a apărut în 2013 în drama "Grudge Match: Faceţi pariurile/ Grudge Match", alături de Sylvester Stallone şi Robert DeNiro. De asemenea, a jucat în filmele "Terminator - Salvarea/ Terminator Salvation" şi "Agenţia secretă/ The Good Shepherd".

Plitt a avut parte de un sfarsit tragic, anunta postul american NBC Los Angeles, care spune ca acesta a fost lovit de un metrou de suprafata in Burbank.

Potrivit NBC, nu se stiu inca detaliile mortii acestuia, insa victima a fost identificata de prieteni, dupa zeci de minute in care medicii au incercat sa-i salveze viata.

Mai multe articole despre:
tren metrou murit Greg Plitt