MENIU

Gigi Becali, replică-şoc pentru Ilie Dumitrescu, după ce acesta i-a zis să coboare pe bancă

FCSB a fost învinsă de FC Voluntari cu scorul de 3-1 (1-0), duminică, pe teren propriu, la Piteşti, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I.

FCSB a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie în toate competiţiile, trei eşecuri în campionat (0-2 cu FC Botoşani, 1-2 cu Astra Giurgiu şi 1-3 cu FC Voluntari), un eşec (2-3 cu Alaşkert FC) şi un egal (0-0 cu Mlada Boleslav) în preliminariile Europa League. Dintre acestea doar partida cu Astra a fost în deplasare.

Gigi Becali a intervenit după meci, la Digisport, unde s-a certat cu toată lumea: moderator şi Ilie Dumitrescu.

"Ilie Dumitrescu: Te dai războinic și ai 9 puncte în minus, războinicule!
Gigi Becali: Eu sunt războinic pentru că am demonstrat-o, nu trebuie să vă zic.
I.D.: Știi ce mai urmează să faci?
G.B.: Nu-mi spune tu ce urmează.
I.D.: Acum trebuie să-ți pui frumos un costum elegant și să treci pe bancă.
G.B.: Văd că și tu faci judecăți de valoare. Tu trebuie să-ți vezi de restaurantul tău. E treaba mea, Ilie. Stai tu cu cravata la televizor. Ce ușor e să vorbești, dar cum crezi că e să dai milioane de euro? Mă distrez. Mie nu-mi place să văd meciul de jos, de-aia nu cobor pe bancă. Îmi place să văd fotbalul de sus. Oricum, și dacă era să cobor, ce, îmi interzicea cineva? E ilegal?
I.D.: Bucură-te în continuare de fenomenul ăsta. Ești cam singurul care a câștigat din fotbal
G.B.: Eu le-am spus că vom pierde trei puncte azi, asta e. Eu vreau să ne calificăm în Europa League, sunt 20 de milioane de euro acolo".

FCSB a început meciul cu patru juniori debutanţi, Marian Botezatu, Ovidiu Perianu, Laurenţiu Ardeleanu, Sorin Şerban, la care s-a adăugat Andrei Marc, transferat vineri seara.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali replică-şoc