MENIU

Lovitură CUMPLITĂ pentru GIGI BECALI

<p>Gigi Becali </p>

GIGI BECALI. Momente grele pentru GIGI BECALI: din cauza datoriilor către firma de securitate SAS Security s-a văzut nevoit să cedeze un teren situat în zona Barbu Văcărescu, evaluat la finalul anului trecut la aproximativ 500.000 de euro.

GIGI BECALI. SAS Security, firma cu care GIGI BECALI lucrează de mai mulţi ani și care are ca obiectiv paza la palatul din Aleea Alexandru, dar și ordinea și disciplina la meciurile oficiale ale celor de la STEAUA, nu a fost plătită pentru serviciile efectuate mai bine de un an. Astfel, s-a ajuns la o datorie de aproximativ 800.000 de euro, scrie FANATIK.

GIGI BECALI nu a găsit suma necesară să își plătească datoriile și s-a văzut nevoit să cedeze un teren situat în zona Barbu Văcărescu, pe care sursele FANATIK susțin că l-a avut gaj: "GIGI BECALI nu a avut de unde să dea aproape un milion de euro bani cash, așa că s-a văzut nevoit să le cedeze celor de la SAS Security un teren situat lângă Porsche România, care, până să vină criza, valora peste un milion de euro, iar acum cu greu îl mai vinzi și cu 500.000 de euro. A mai rămas o datorie de 300.000 de euro în cont, dar probabil că se vor înțelege cumva și pentru această sumă".

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali SAS Security datorie GIGI BECALI