MENIU

LOVITURĂ TERIBILĂ pentru GIGI BECALI după ce va ieşi din ÎNCHISOARE

<p>Gigi Becali</p>

Gigi Becali va ieşi în câteva zile de la închisoare pentru a munci la Academia de Fotbal deţinută de Gică Hagi, dar a primit o veste cumplită: nu-şi poate vedea nici un membru al familiei pe parcursul celor opt ore de lucru.

Gigi Becali va începe munca de săptămîna viitoare, opt ore pe zi, la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" din Constanţa. Deşi soţia sa, Luminiţia, a închiriat pe perioadă nedeterminată un apartament la Hotel Iaki, pentru a-l vedea pe Gigi Becali cât mai des, se pare că acest lucru nu este posibil!

"Va fi obligat să respecte traseul trasat de conducere, să muncească opt ore și să se întoarcă. Dacă soția trece să-l vadă e posibil să fie sancționat, chiar să i se ridice regimul deschis. Statul are de câștigat bani frumoși din munca lui Gigi Becali, el va câștiga echivalentul a 250 de euro. Mai bine e așa, decât să-l țină degeaba. Nu există un contract de angajare pentru Gigi Becali, ci pentru toți deținuții care sunt în aceeași postură. Sunt 14 deținuți care au contract cu SC Viitorul Constanța. El poate fi conducătorul grupei de 14 deţinuţi liberi să muncească afară. Poate să-i supravegheze pe ceilalți, având în vedere că nu sunt gardieni", a declarat Miron Cozma, un cunoscător al regulilor din penitenciarele româneşti.

 


Mai multe articole despre:
Gigi Becali Gigi becali liber