MENIU

Gigi Becali l-a trimis pe Luţu să aducă vin jucătorilor. Au deschis damigeana, s-au speriat! Ce era

Patronul FCSB a povestit un episod amuzant care s-a întâmplat miercuri seară, în cantonamentul echipei. Gigi Becali s-a întâlnit cu jucătorii, pentru a-i încuraja înainte de partida cu Viktoria Plzen, din grupele Europa League.

Omul de afaceri le-a făcut şi o surpriză: a vrut să bea un pahar de vin cu elevii lui Nicolae Dică. L-a trimis pe Luțu să-i aducă de acasă o damigeană de vin, dar fostul jucător ”a încurcat borcanele” și a adus o damigeană cu nămol.

Handbal masculin, Liga Campionilor: Skjern Handbold - Dinamo e duminică, 17 septembrie, ora 17:50, pe Digi Sport 2
Cupa Davis: Austria - România (Digi Sport 1 şi 2, în perioada 15 – 17 septembrie)
Gigi Becali a rezolvat problemele la echipă. Finanțatorul FCSB a decis să le facă o vizită jucătorilor pregătiți de Nicolae Dică, în cantonamentul din Berceni. Enervat de ultimele evenimente, Becali a ținut în mod special să meargă la echipă înaintea meciului cu Plzen, pentru a purta o discuție cu Alibec și compania. Un episod neaşteptat a avut loc în timpul vizitei.

Becali le-a făcut o surpirză jucătorilor. Patronul echipei a mers în cantonament hotărât să bea un pahar de vin cu jucătorii săi. Acesta l-a trimis pe Luțu să-i aducă de acasă o damigeană de vin, dar fostul jucător ”a încurcat borcanele” și a adus o damigeană cu nămol. În cele din urmă lucrurile s-au rezolvat, Luțu a mai făcut un drum până la reședința patronului din Pipera, pentru a lua vinul.

"Aseară am fost la ei, ne-am uitat la meciuri împreună, am băut un pahar de vin roșu, le-am adus vinul meu de acasă. M-am dus cu damigeana. I-am zis lui Luțu să aducă o damigeană de 5 litri din cămara mea, dar aveam acolo și o damigeană cu nămol de astă vară. Și Luțu a adus nămolul, jucătorii au crezut că râd de ei.

L-am trimis acasă să aducă vinul. E un vin special, i-am dat bani unui italian să îi dea rețeta unui român care îmi face în fiecare an. Îmi face anual 200-300 litri, dar eu nu beau mult. Am zis să le dau și jucătorilor, am băut un pahar cu ei, am râs, am glumit", a declarat Gigi Becali la ProX.

 

Mai multe articole despre:
Gigi Becali damigeana