MENIU

Gigi Becali, ameninţare şocantă. Vrea să împiedice FCSB să intre pe teren

Gigi Becali

Vremea şi gerul crunt de afară generează un nou scandal în fotbalul românesc.

AFC Hermannstadt, locul 2 în Liga a 2-a, și FCSB vor juca miercuri, de la 18:30, în sferturile Cupei României. Cel puţin, marţi, desfăşurarea meciului era încă în picioare, deşi terenul de la Sibiu este foarte prost.

Astfel, Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, a ameninţat că-şi va împiedica propria echipă să intre pe teren, dacă gazonul nu va fi bun pentru joc.

"Ştiu că am cerut amânarea meciului. Argăseală are mai mute detalii. Eu știu că Felix Grigore de la Federație nu a fost de acord cu amânarea. Nu cred că Răzvan Burleanu s-a implicat.

L-am întrebat pe Argăseală ce se întâmplă dacă nu mergem la meci și pierdem cu 3-0. Mi-a zis că riscăm să avem probleme, să se spună că desconsiderăm competiția. În plus, Burleanu e dușmănos și controlează comisiile de la FRF. Poate ne depuncta, la răutatea pe care o are. Am vrut să mergem cu copiii. Am zis să se ducă să joace. Știu că joacă titularii. Dică a decis să joace cu oamenii de bază, că avem timp de refacere până la meciul din Liga 1.

Le-am zis să nu riscăm să jucăm dacă e vreme urâtă. Nu știu exact dacă vor juca. Să hotărască atunci!", a spus Becali pentru GSP.ro.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali fcsb