MENIU

Gigi Becali, efort financiar uriaş pentru ultimul transferul făcut

Fundașul sârb Marko Momcilovic a declarat, miercuri, la Institutul Național de Medicină Sportivă din București, unde a efectuat vizita medicală, că Steaua este cel mai mare club din cariera sa de până acum.

"Termin acum testele medicale și apoi voi pleca în cantonamentul echipei (n.r. — din Antalya). Vreau să ajut Steaua cât pot. Steaua este un club mare alături de care vreau să câștig titlul. Iar apoi, bineînțeles, să jucăm în cupele europene. Transferul este un pas mare pentru mine, Steaua este cel mai mare club pentru care am jucat până acum. Au mai fost discuții și în urmă cu două-trei luni cu Steaua, dar atunci nu s-a ajuns la un acord. Acum este totul bine, și pentru mine, și pentru club (n.r. — Pandurii Târgu Jiu)", a spus Momcilovic, notează Agerpres.ro.

Întrebat dacă se așteaptă să fie titular la Steaua, fundașul stânga a răspuns: "Da. Dar nu vreau să vorbesc acum. Azi plec acolo și o să vorbesc și cu Laurențiu Reghecampf. Nu mi-e teamă de presiunea de la Steaua, eu vreau să mă pregătesc și să joc cât mai bine. Îmi place să joc ofensiv".

Fundașul sârb Marko Momcilovic a semnat, marți, un contract valabil trei ani cu gruparea FC Steaua. Conform declarațiilor finanțatorului Gigi Becali, Steaua va plăti în schimbul său suma de 250.000 de euro clubului Pandurii Târgu Jiu.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali fotbal transfer Marko Momcilovic