MENIU

Gică Popescu îi dă peste nas jurnalistului turc care l-a jignit pe Hagi: ,,E cel mai important străin care a trecut prin Turcia”

Gică Popescu, fost internaţional, a reacţionat după ce Erman Toroglu, jurnalist turc la A Spor, l-a jignit pe Gică Hagi.

Acesta a susţinut că Mesut Ozil, noul jucător al celor de la Fenerbahce, este peste Gică Hagi, iar lucrul ăsta nu le-a convenit nici fanilor lui Galatasaray.

Popescu a comentat declaraţiile jurnalistului din Turcia. ,,Baciul” nu a avut un discurs dur la adresa acestuia, ci doar a ţinut să transmită că Gică Hagi este cel mai bun jucător străin  care a trecut prin campionatul Turciei.

,,E părerea lui. Fiecare jurnalist, ca fiecare suporter are preferații lui în fotbal. Respectivul jurnalist nu e deținătorul adevărului absolut. Că lui îi place mai mult de Mesut Ozil decât de i-a plăcut de Hagi, asta nu înseamnă că are și dreptate. Repet, fiecare jurnalist, fiecare om poate să aibă părerea lui!

Eu cred că Hagi până acum este cel mai important jucător străin care a trecut prin campionatul Turciei, dar această opinie este una personală, pe care trebuie să i-o respectăm. Nu trebuie să fie neapărat cea adevărat.”

Citește continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net

Mai multe articole despre:
gica popescu hagi Erman Toroglu mesut ozil