MENIU

Gică Hagi vrea o fuziune între CSA Steaua și FCSB! „Să fie o forță”

La 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua, Gică Hagi și-ar dori ca FCSB să fuzioneze cu Clubul Sportiv al Armatei, pentru a crea o echipă care să domine fotbalul românesc. Cele două cluburi sunt în conflict și se judecă în instanță.

Gică Hagi a participat la festivitatea organizată la Cercul Militar Naţional din Capitală. La 7 mai 1986, Steaua a învins Barcelona în finala de la Sevilla și a câștigat în premieră Cupa Campionilor Europeni.

Hagi, fost jucător la CSA Steaua și fost antrenor la FCSB-ul lui Gigi Becali, consideră că litigiul dintre cele două cluburi nu ar trebui să existe.

„Cele mai bune două cluburi ale noastre, Steaua şi Dinamo, s-au împărţit în două. Practic, s-au distrus două cluburi mari. Sunt două echipe şi nu mai ştii în ce parte să te duci. Iar cel mai grav lucru e că suporterii sunt împărţiţi. E o greşeală mare, de ce s-a ajuns aici nu ştiu, dar e o greşeală pe care noi acum o plătim. Ar fi extraordinar ca Steaua şi FCSB să fie din nou un tot unitar… să fie din nou împreună şi să fie o forţă.” Citește continuarea pe realitateasportiva.net.

Juriștii CSA Steaua cer excluderea FCSB din Liga 1 și plata unor daune de milioane de euro pentru folosirea abuzivă a brandului Steaua de către clubul lui Gigi Becali.

Mai multe articole despre:
fuziune Gică Hagi forţă CSA fcsb