MENIU

Gică Hagi, mesaj emoţionant pentru Luis Enrique, după ce fiica spaniolului a murit

Gică Hagi i-a transmis un mesaj emoţionant lui Luis Enrique, fostul său coechipier de la Real Madrid, care şi-a pierdut fiica în această săptămână, răpusă de o boală incurabilă.

Luis Enrique ar fi trebuit să întâlnească România în data de 5 septembrie din postura de selecţioner al Spaniei, dar a renunţat la această funcţie în iunie, pentru a se concentra asupra fiicei lui.

"Din păcate, acestea sunt lucrurile grele, dureroase în viaţă. Acestea sunt lucrurile grave sau momentele dificile în care e foarte greu. Sper ca Luis să aibă puterea să meargă înainte. Așa cum a scris, să îşi amintească pentru că întotdeauna va fi în inima lor şi întotdeauna o s-o pomenească", a spus Gică Hagi, preluat de Digisport.

Luis Enrique a fost cel care a anunţat că fiica lui în vârstă de 9 ani a murit.

"Fiica noastră, Xana, a plecat dintre noi în această după-amiază. Vă mulţumesc pentru toate gesturile de afecţiune pe care ni le-aţi arătat în aceste luni, pentru discreţia şi înţelegerea de care aţi dat dovadă. Ţin să le mulţumesc şi medicilor de la spitalele San Joan de Deu şi Sant Pau pentru dedicaţia şi profesionalismul doctorilor şi asistentelor. Ne va fi foarte dor de tine, Xana, dar ne vom aminti de tine în fiecare din zilele vieţilor noastre, sperând că în viitor ne vom întâlni din nou. Vei fi steaua care ne va ghida familia. Odihneşte-te în pace, Xanita", a fost mesajul sfâşietor al antrenorului spaniol.

Mai multe articole despre:
mesaj Gică Hagi Luis Enrique