MENIU

Gesturi tulburătoare făcute de Schumacher. ”Transmite mesaje pe care puțini le înțeleg”. Ultima oră!

<p>Michael Schumacher</p>

La finalul lunii decembrie se vor împlini patru ani de la teribilul accident suferit la schi de Michael Schumacher, în urma căruia septuplul campion mondial din Formula 1 s-a ales cu leziuni severe la nivelul creierului.

Deşi aceşti ani au fost foarte grei pentru familia Schumacher, niciun membru nu şi-a pierdut speranţa: încă se crede în recuperarea fostului pilot, mai ales că au apărut câteva premise favorabile. Presa germană notează că Michael reuşeşte să comunice la un nivel rudimentar cu rudele, notează digisport.ro.

"Transmite mesaje pe care doar puţini le înţeleg, probabil doar oamenii care îl cunosc cu adevărat. Corinna şi copiii speră la o minune medicală", notează Bunte magazine.

După ce a fost externat, în urma accidentului suferit în Franța, pe pârtia de la Meribel, Michael Schumacher și-a continuat recuperarea într-o locuință din apropierea Lacului Geneva, din Elveția. Jurnaliștii au fost ținuți departe de respectiva casă, iar în presă au apărut puține informații legate de starea germanului.

Cu toate acestea, conform anumitor zvonuri, condiția lui Schumacher nu s-a îmbunătățit foarte mult.

Mai multe articole despre:
Michael Schumacher comă