MENIU

Gafă uriașă a Poliției: Ioan Neculaie, dat în urmărire generală cu o poză veche, înainte de operațiile estetice. Cum arată ACUM fostul patron FC Brașov

Gafă uriașă a Poliției: Ioan Neculaie, dat în urmărire generală cu o poză veche

Ioan Neculaie este dat în urmărire generală. Poliția folosește o fotografie mai veche pentru a-l găsi. Milionarul apare pe site-ul Poliției, însă el arată complet diferit, după mai multe operații estetice. Fostul patron FC Brașov, condamnat definitiv la doi ani şi două luni de închisoare cu executare, este de negăsit. 

Fotografia apărută pe site-ul Poliției Române nu este relevantă, în prezent. După numeroasele operații estetice, Ioan Neculaie are altă înfățișare - semnalmentele sunt complet diferite: fața este alungită, forma ochilor și bărbiei sunt complet schimbate, fostul patron FC Brașov fiind vizibil întinerit. 

Ioan Neculaie a ieșit din închisoare în 2018

Ioan Neculaie a ieşit din închisoare în vara anului 2018, după 6 luni petrecute după gratii pentru încălcarea regimului armelor şi muniţiilor.

"Am planuri foarte mari. Să văd ce pot realiza din ele. În primul rând, sper să câştig procesul care se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cum ar veni am făcut puşcărie degeaba. Nu-i nimic, asta e. În principiu mă interesează să am cazierul curat, nu aveam ce căuta aici, eu mi-am executat pedeapsa", a spus omul de afaceri braşovean, în momentul în care a fost eliberat.

Ioan Neculaie a mai fost cercetat pentru două infracţiuni de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani.

Mai multe articole despre:
Ioan Neculaie