MENIU

Gabriela Firea, despre Țopescu: Chiar dacă nu mai practica gazetăria, rămăsese un reper al profesiei

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a transmis, marți, un mesaj de condoleanţe familiei fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu.

Gabriela Firea subliniază că deși Cristian Țopescu nu mai profesa gazetăria de ceva vreme, a continuat să inspire generaţiile de reporteri şi comentatori care i-au urmat, rămânând un reper absolut al profesiei.

"S-a retras definitiv, la doar 81 de ani, generalul de brigadă în retragere Cristian Ţopescu, comandantul suprem şi onorific al 'armatei' de ziarişti sportivi români, comentatorul legendar care a fost contemporan şi 'on air' cu toate legendele sportului românesc din ultima jumătate de veac. Chiar dacă nu mai profesa gazetăria de ceva vreme, a continuat să inspire generaţiile de reporteri şi comentatori care i-au urmat, rămânând până acum, dar şi în continuare, un reper absolut al profesiei", se arată în mesajul edilului.

Aceasta a mai menţionat că e mândră că i-a fost colegă lui Ţopescu la începuturile carierei sale în televiziune, şi mai ales că i-a înmânat, în calitate de primar general, titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Bucureşti.

"Condoleanţe familiei şi un gând bun pentru toţi cei care l-au iubit şi apreciat. Dumnezeu să-l aibă în pază!", a mai scris Gabriela Firea în mesaj.

Cristian Țopescu a murit. Marele jurnalist sportiv avea 81 de ani

Mai multe articole despre:
mesaj firea