MENIU

Franța tremură înaintea partidei de Fed Cup contra României!

Simona Halep

Imediat după calificarea senzațională în semifinalele Fed Cup, Simona Halep a declarat că principalul obiectiv este câștigarea competiției.

Declarațiile fostului număr 1 mondial, au ajuns la urechile francezilor, iar aceștia au reacționat și consideră că Franța a fost pusă în gardă.

„După ce şi-a văzut finalul de sezon stricat de o accidentare la spate, Halep, care a cedat în ianuarie, în optimile de finală ale Australian Open, în faţa Serenei Williams, creşte în putere. E a arătat deja asta, weekend-ul trecut, la Ostrava, în sfertul de finală contra Cehiei. Ea şi-a câştigat cele două meciuri de simplu, în special în faţa Karolinei Pliskova, şi a purtat România către o premieră istorică în ultimul careu al unei competiţii pe care a făcut-o obiectivul ei prioritar în acest an”, scrie L’Equipe.

„Când a început sezonul, am spus că obiectvul meu principal este de a juca bine în Fed Cup şi de a reuşi un rezultat mare. Sper cu adevărat că vom putea câştiga viitoarea întâlnire. Asta ar fi enorm pentru noi, pentru ţara noastră. Doresc cu adevărat să ridic trofeul”, a spus Halep după calificarea în semifinalele competiției.

Citește continuarea analizei declarațiilor Simonei Halep făcute de jurnaliștii prestigioasei publicații L’Equipe pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
România Franţa Tenis FED Cup Simona Halep