MENIU

FINLANDA - ROMANIA 0-2. Bogdan Stancu a adus victoria cu o "dublă"

FINLANDA - ROMANIA. Trupa lui Piţurcă joacă la Helsinki pentru o victorie în faţa Finlandei, ce ar mai şterge din gustul amar al egalului cu Ungaria, 1-1. FINLANDA - ROMANIA LIVE.

Min. 90+3 - FINAL: Finlanda - ROMANIA 0-2

Min. 84 - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -  Bogdan Stancu a reuşit "dubla" cu un şut din pasa lui Sânmărtean

Min. 81 - finlandezii au avut o lovitură liberă de la 20 de metri, dar au bătut-o în tribune

Min. 69 - România a pus stăpânire pe joc. Ţinem de rezultat

Min. 56 - Cartonaş roşu pentru un jucător al Finlandei. Sânmărtean a scos al doilea cartonaş galben pentru un adversar. Ring a fost eliminat

Min. 53 - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL - Bogdan Stancu a marcat cu capul, în urma unui corner

Min. 48 - Chipciu a ieşit accidentat. În locul lui a intrat Sânmărtean. Jocul naţionalei naostre se poate schimba în bine

Min. 46 - a început repriza secundă

Min. 45 + 2 - PAUZĂ: 0-0

Min. 45 - Pintilii a finalizat defectuos un contraatac promiţător 

Min. 43 - meciul se dispută pe o temperatură de 5 grade Celsius

Min. 34 - acelaşi Cristi Tănase a bifat primul şut al nostru pe spaţiul porţii

Min. 32 - Tănase şi-a schimbat tricoul de joc, pentru că echipamentul precedent de rupsese într-un duel

Min. 21 - Chipciu este cel mai faultat jucător al României

Min. 14 - Tătăruşanu salvează România. Finlandezii au avut un şut din apropiere

Min. 12 - prima ocazie a României a venit prin Hoban, care a şutat de la distanţă, pe lângă poartă

Min. 10 - Chipciu a fost lovit grav de un adversar. A primit îngrijiri medicale, poate continua

Min. 8 - Cristi Tănase a văzut cartonaşul galben pentru o intrare dură la un adversar

Min. 5 - tricolorii au pus stăpânire pe meci, atacurile noastre sunt, deocamdate, sterile

Min. 1 - a început meciul

UPDATE: Răzvan Raţ a fost felicitat de preşedintele FRF Răzvan Burleanu pentru selecţia cu numărul 100 în naţionala României.

=============================================================

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45"Şoimii" i-au încurajat pe tricolori înaintea unui meci deosebit de important pentru ei, cel cu Finlanda din deplasare.

 

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

Militarul care a rostit mesajul a ţinut să le ridice moralul jucătorilor echipei naţionale, care vin după remiza de pe teren propriu cu Ungaria (1-1): "Capul sus, băieţii! Nu trebuie să câştigăm toate bătăliile, important este să câştigăm războiul. Luptă, România!".

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

Mesajul, publicat pe profilul de Facebook al Ministerului Apărării Naţionale (MApN), a adunat într-o oră de la postare 278 de "Like-uri", fiind distribuit de 49 de persoane, conform Mediafax.

=============================================================

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45. Dorin Goian este unul dintre absenții României pentru meciul cu Finlanda. Accidentat în fața Ungariei, fostul stelist a ieșit de pe teren după doar cinci minute și ar putea lipsi chiar o lună de pe gazon. FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45.

FINLANDA - ROMANIA

FINLANDA - ROMANIAApărătorul în vârstă de 33 ani a mărturisit pentru Digi Sport că a suferit o ruptură a mușchiului peronian, deși la încălzire nu a simțit nimic deosebit.

==============================================================

FINLANDA - ROMANIA

FINLANDA - ROMANIAIată echipa de start: Tătăruşanu - Luchin, Dr. Grigore, Chiricheş, Raţ - Pintilii, Hoban - Torje, Chipciu, Tănase - Stancu. Antrenor: Victor Piţurcă

==========================================================

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45. Fundaşul Răzvan Raţ, căpitanul echipei României, va bifa selecţia cu numărul 100 în meciul de pe Stadionul Olimpic din Helsinki. FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45.

FINLANDA - ROMANIA

FINLANDA - ROMANIAMixu Paatelainen (47 ani) este selecţionerul echipei de fotbal a Finlandei din 2011 şi are un bilanţ pozitiv în cele 36 de partide în care a condus formaţia nordică. Fostul atacant a condus Finlanda la 16 victorii, 9 partide s-au încheiat la egalitate, iar 11 au fost înfrângeri.

FINLANDA - ROMANIA

Echipele probabile, conform Digisport:

Finlanda: Maenpaa - Arkivuo, Moisander, Toivio, Hurme - Hetemaj, Sparv, Ring - Riski, R. Eremenko, Pukki;
Selecționer: Mixu Paatelainen;

ROMANIA: Tătăruşanu - Luchin, Grigore, Chiricheş, Raţ - Prepeliţă, Pintilii - Torje, Sânmărtean, Tănase - Stancu;
Selecționer: Victor Pițurcă.

FINLANDA - ROMANIA

5 jucători noi va trimite Piţurcă pe teren cu Finlanda, faţă de meciul cu Ungaria: Luchin, Prepeliţă, Torje, Tănase şi Stancu

==================================================================

FINLANDA - ROMANIA

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45. Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, la Helsinki, că jucătorii Alexandru Maxim, Dragoş Grigore şi Lucian Sânmărtean, care a devenit preferatul suporterilor, după partida cu Ungaria, sunt accidentaţi. Se speră însă vor fi recuperaţi până la startul meciului cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45Jucătorii echipei noastre naţionale sunt în regulă, mai sunt mici probleme, dar până mâine seară sper ca toţi să fie apţi de joc. Maxim are o lovitură la genunchi, a avut nevoie de intervenţia doctorului.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45.

I-am dat drumul. Dragoş Grigore are şi el o lovitură extrem de puternică şi Sânmărtean, care încă mai resimte acea încărcătură la gamba piciorului drept. Însă nu cred că vor fi probleme. Încă nu m-am gândit la primul 11, până mâine la prânz când vom avea şedinţă tehnică mă voi hotărî", a spus Piţurcă, la conferinţa de presă dinaintea jocului cu Finlanda.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45.

Adversarul de marţi este unul puternic, care a făcut un salt calitativ important în ultima perioadă, spune Piţurcă. "Acest meci este extrem de important după cele două puncte pierdute acasă împotriva Ungariei.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45.

Ştiu că la nivel de echipă naţională s-a făcut un salt calitativ deosebit, ştiu că echipa naţională a Finlandei este în momentul acesta o echipă extrem de puternică, cu un joc extrem de periculos, însă noi vom încerca să câştigăm acest joc de mâine seară.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45.

Jocul Finlandei este unul aparte, toată echipă participă la faza devensivă şi pot aduce 5-6 jucători în careul advers, sunt foarte buni de la mijloc în sus", a menţionat selecţionerul, conform Mediafax.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45.

================================================================

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45Căpitanul echipei naţionale, Răzvan Raţ, a declarat, luni, că reprezeintă o performanţă faptul că va ajunge la 100 de selecţii pentru prima reprezentativă, însă a subliniat că îşi doreşte cel mai mult câştigarea partidei cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, informează frf.ro. FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45.

FINLANDA - ROMANIA"Meciul cu Ungaria este istorie. O victorie cu Finlanda ne-ar spori şansele de calificare la Euro. Cele 100 de selecţii reprezintă o performanţă pentru mine, dar aş fi de două ori mai fericit dacă luăm cele trei puncte", a declarat Raţ.

FINLANDA - ROMANIA

În partida cu Finlanda ce se va disputa, marţi, de la ora 21.45, la Helsinki, în preliminariile Euro-2016, fundaşul stânga al echipei naţionale, Răzvan Dincă Raţ, va deveni cel de-al cincilea jucător din istoria primei reprezentative cu o sută de selecţii, după Dorinel Munteanu, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Ladislau Boloni, conform Mediafax.

FINLANDA - ROMANIA

Răzvan Raţ a debutat pentru echipa naţională într-o partidă amicală cu Franţa, disputată pe Stade de France şi pierdută de echipa României cu 1-2, în 13 februarie 2002.

Pentru echipa naţională, Raţ a marcat două goluri, ambele în partide amicale, cu Germania în 2004, scor 5-1, şi cu Albania, scor 1-0, în acest an.

==================================================

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45. Laurențiu Reghecampf a comentat informația că Pițurcă va pleca la Al Ittihad, părăsind, astfel, naţionala RomânieiFINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45. "Eu m-as bucura foarte mult. Cu Al Ittihad vom juca si in Cupa Regelui, dar si pe 1 decembrie in campionat. Al Ittihad e un club foarte puternic.

Un antrenor care vrea sa faca performanta trebuie sa fie inconjurat de oameni in care are incredere, in experti. Eu am 13 colaboratori", a declarat Reghecampf la Dolce Sport.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

Despre viata in Arabia Saudita: "Sunt foarte multe restrictii. Dar eu m-am acomodat fara probleme. Pana la urma, noi venim aici sa facem fotbal. Pe mine rezultatele de pana acum m-au ajutat sa ma acomodez".

După 6 etape, în campionatul Arabiei Saudite, Al Ittihad are două puncte mai mult decât Al Hilal, echipa lui Reghecampf.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

===========================================================

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45. Pentru tricolori urmează partida de marţi, cu Finlanda, formaţie care are acelaşi număr de puncte după primele două runde. Irlanda de Nord conduce grupa, cu punctaj maxim. FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

Selecţionerul pregăteşte modificări şi în compartimentul ofensiv, acolo unde Sânmărtean este singurul care va mai fi titular şi în meciul cu Finlanda. Maxim şi Chipciu vor sări din primul 11, ei urmând a fi înlocuiţi cu Torje şi Tănase, potrivit Digisport. 

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

În fine, singurul vârf trimis pe teren va fi Bogdan Stancu, acesta fiindu-i preferat lui Raul Rusescu, autorul unicului gol al României în partida cu Ungaria.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

Cum va arăta ROMANIA cu Finlanda: Tătăruşanu - Luchin, Grigore, Chiricheş, Raţ - Prepeliţă, Pintilii - Torje, Sânmărtean, Tănase - Stancu

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

Partida va fi transmisă în direct la TVR 1.