MENIU

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45. El este sărbătoritul meciului dintre tricolori

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45. Căpitanul echipei naţionale, Răzvan Raţ, a declarat, luni, că reprezeintă o performanţă faptul că va ajunge la 100 de selecţii pentru prima reprezentativă, însă a subliniat că îşi doreşte cel mai mult câştigarea partidei cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, informează frf.ro. FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45.

FINLANDA - ROMANIA"Meciul cu Ungaria este istorie. O victorie cu Finlanda ne-ar spori şansele de calificare la Euro. Cele 100 de selecţii reprezintă o performanţă pentru mine, dar aş fi de două ori mai fericit dacă luăm cele trei puncte", a declarat Raţ.

FINLANDA - ROMANIA

În partida cu Finlanda ce se va disputa, marţi, de la ora 21.45, la Helsinki, în preliminariile Euro-2016, fundaşul stânga al echipei naţionale, Răzvan Dincă Raţ, va deveni cel de-al cincilea jucător din istoria primei reprezentative cu o sută de selecţii, după Dorinel Munteanu, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Ladislau Boloni, conform Mediafax.

FINLANDA - ROMANIA

Răzvan Raţ a debutat pentru echipa naţională într-o partidă amicală cu Franţa, disputată pe Stade de France şi pierdută de echipa României cu 1-2, în 13 februarie 2002.

Pentru echipa naţională, Raţ a marcat două goluri, ambele în partide amicale, cu Germania în 2004, scor 5-1, şi cu Albania, scor 1-0, în acest an.

==================================================

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45. Laurențiu Reghecampf a comentat informația că Pițurcă va pleca la Al Ittihad, părăsind, astfel, naţionala RomânieiFINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45. "Eu m-as bucura foarte mult. Cu Al Ittihad vom juca si in Cupa Regelui, dar si pe 1 decembrie in campionat. Al Ittihad e un club foarte puternic.

Un antrenor care vrea sa faca performanta trebuie sa fie inconjurat de oameni in care are incredere, in experti. Eu am 13 colaboratori", a declarat Reghecampf la Dolce Sport.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

Despre viata in Arabia Saudita: "Sunt foarte multe restrictii. Dar eu m-am acomodat fara probleme. Pana la urma, noi venim aici sa facem fotbal. Pe mine rezultatele de pana acum m-au ajutat sa ma acomodez".

După 6 etape, în campionatul Arabiei Saudite, Al Ittihad are două puncte mai mult decât Al Hilal, echipa lui Reghecampf.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

===========================================================

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45. Pentru tricolori urmează partida de marţi, cu Finlanda, formaţie care are acelaşi număr de puncte după primele două runde. Irlanda de Nord conduce grupa, cu punctaj maxim. FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

Selecţionerul pregăteşte modificări şi în compartimentul ofensiv, acolo unde Sânmărtean este singurul care va mai fi titular şi în meciul cu Finlanda. Maxim şi Chipciu vor sări din primul 11, ei urmând a fi înlocuiţi cu Torje şi Tănase, potrivit Digisport. 

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

În fine, singurul vârf trimis pe teren va fi Bogdan Stancu, acesta fiindu-i preferat lui Raul Rusescu, autorul unicului gol al României în partida cu Ungaria.

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

Cum va arăta ROMANIA cu Finlanda: Tătăruşanu - Luchin, Grigore, Chiricheş, Raţ - Prepeliţă, Pintilii - Torje, Sânmărtean, Tănase - Stancu

FINLANDA - ROMANIA, LIVE la TV, marţi, 21:45

Partida va fi transmisă în direct la TVR 1.

Mai multe articole despre:
finlanda romania