MENIU

FCSB a învins-o pe Rapid Viena, dar a ratat calificarea în Europa League! |Realitateasportiva.net

FCSB Rapid Viena 

FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League la fotbal, joi seara, deşi a învins formaţia austriacă Rapid Viena cu scorul de 2-1 (2-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa a doua a play-off-ului, scrie realitateasportiva.net.

FCSB - Rapid Viena. Vicecampioana României din sezonul 2017-2018 spera la o minune. Meciul în format LIVETEXT pe realitateasportiva.net. 

Victoria cu 2-1 de pe Arena Națională din returul cu Rapid Viena a fost insuficientă pentru FCSB, care a ratat calificarea în grupele UEFA Europa League. Harlem Gnohere și Mihai Roman au semnat golurile vicecampioanei României, în timp ce austriecii au punctat cu autogolul lui Bălașa, după o eroare a lui Andrei Vlad.

Echipele  la FCSB - Rapid Viena

FCSB (4-2-3-1): Vlad - Benzar, Bălașa, Planic, Stan - Pintilii, Filip - Roman, Fl. Tănase, Teixeira - Gnohere;
Antrenor: Nicolae Dică;

Rapid Viena (4-2-3-1): Strebinger - Auer, Hofmann, Barac, Potzmann - Malicsek, Schwab - Murg, Ivan, Knasmullner - Alar;
Antrenor: Goran Djuricin.

FCSB - Rapid Viena. Cea mai proastă veste pentru roș-albaștri

FCSB nu va putea conta pe portarul titular, Cristian Bălgrădean, care s-a accidentat la meciul de campionat cu Viitorul, scor 4-1 pentru echipa lui Nicolae Dică.

FCSB - Rapid Viena. În ultimii 13 ani a mai întors sorțile unor calificări europene ce păreau pierdute, iar asta în fața unor adversari mult mai bine cotați: în 2005 în fața Valenciei (pe atunci, deținătoarea trofeului Cupei UEFA), iar în 2013 contra lui Ajax. 

FCSB - Rapid Viena. De fiecare dată, roș-albaștrii s-au impus la loviturile de departajare, în urma unor victorii cu 2-0 în returul de la București, după înfrângeri cu același scor în manșa întâi disputată în deplasare.

Mai multe articole despre:
fotbal sport fcsb rapid viena