MENIU

FCSB - Lugano. De ce echipa lui Gigi Becali va avea numai 17 fotbalişti pe foaia de joc

Gigi Becali

Nicolae Dică a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă că vicecampioana României va avea doar 17 jucători pe foaia de joc la meciul cu FC Lugano din Europa League, din cauza accidentărilor, iar printre absenți se numără și atacantul Denis Alibec.

''Este greu să facem mari schimbări pentru meciul cu Lugano, ținând cont că din cei 22 de jucători pe care îi avem pe listă cinci nu-i putem folosi, patru sunt accidentați și unul, Budescu, suspendat. Din start vom avea doar 17 inși pe foaia de joc, asta e o problemă pentru noi, dar ne vom descurca'', a afirmat Dică.

Dică a confirmat și absența lui Denis Alibec, accidentat la ultimul meci de campionat: ''Alibec are o problemă la genunchi după meciul cu Juventus București, a făcut ieri un RMN și am înțeles că nu poate să fie apt pentru jocul de mâine. De asta nici nu a făcut antrenament astăzi''.

''Deocamdată nu știm sută la sută dacă în următoarele două jocuri de campionat ne vom putea baza pe el. Depinde foarte mult și de el cât de mult își dorește să joace și cât va putea să joace, pentru că nu putem ști dacă în două sau trei zile se va face bine. Vom vedea în următoarele zile dacă el va fi apt în continuare'', a adăugat Nicolae Dică, preluat de Agerpres.

Tehnicianul nu a oferit un răspuns clar în legătură cu situația lui Alibec, despre care patronul Gigi Becali a afirmat în mai multe rânduri că va pleca în străinătate la iarnă.

''Eu aștept ca Alibec să termine acest an și vom vedea după aceea ce se va întâmpla cu el și cu ceilalți jucători, pentru că mai avem trei meciuri de disputat, foarte importante pentru noi, și nu mă gândesc acum unde va pleca jucătorul X sau Y. Important este ca jucătorii să aibă oferte la iarnă'', a precizat Dică.

Nicolae Dică a menționat că fundașul Marko Momcilovic este în stare bună, de luni a început antrenamentele cu echipa și este bine din punct de vedere medical.

''Se vor schimba multe lucruri până în primăvară, pentru că am adus foarte mulți jucători în vară, nu a fost ușor pentru mine să reușesc, să avem rezultate, să încheg o echipă, pentru că 12 jucători noi sunt foarte mulți într-o perioadă de transfer. Acești jucători au evoluat împreună în aceste 5-6 luni, dar cu siguranță sper ca echipa să arate mult mai bine anul următor, după o pregătire de iarnă foarte bună'', a mai afirmat Dică.

FCSB va întâlni echipa elvețiană FC Lugano, joi, de la ora 22,05, pe Arena Națională, în ultima etapă a Grupa G din Europa League. FCSB are nevoie de o victorie pentru a fi sigură de câștigarea grupei.

Mai multe articole despre:
FCSB - Lugano