MENIU

EXCLUSIV | Verdict în privinţa cazului ,,cocaina” de la Dinamo: ,,Trebuia reacţionat când a greşit prima oară! Să fie amendat sau dat afară”

Magaye Gueye, atacantul celor de Dinamo, a fost depistat pozitiv cu cocaină la testul antidoping efectuat la meciul din Cupa României cu FCSB.

Până când se va încheia ancheta desfăşurată de către cei de la ANAD, atacantul lui Dinamo este suspendat. Dacă se va dovedi că a consumat într-adevăr cocaină, acestuia i se va desface contractul în mod unilateral, după cum au anunţat oficialii lui Dinamo.

Florentin Petre, fostul jucător emblematic al lui Dinamo, a vorbit despre acest nou episod negativ al lui Magaye Gueye la gruparea din Ştefan cel Mare, în exclusivitate pentru Realitatea Sportiva. Actualul antrenor de la Brăila spune că atacantul trebuie amendat sau dat afară, pentru că nu este la prima abatere de acest gen.

,Problema cea mai mare a lor este că nu au reacţionat în momentul când s-a greşit prima oară. Ştiind că se repetă. Îmi plac foarte mult jucătorii care au calitate şi caracter. El e un fotbalist talentat, dar foarte capricios şi nu s-a văzut acum în ce a făcut, s-a văzut şi de data trecută, când s-a filmat în bazinul ăla. Trebuie să-l respecţi că e fotbalist. Îi respect pe fotbaliştii buni, care fac diferenţa, dar el a greşit enorm de mult şi trebuie respectat regulamentul de ordine interioară, iar imaginea pe care a făcut-o clubului, din punctul meu de vedere, trebuie amendat sau dat afară, aşa mi se pare corect.''

Pentru a vedea restul declaraţiei date de Florentin Petre intraţi pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
dinamo gueye dopaj florentin petre