MENIU

EXCLUSIV | Dezvăluirea făcută de un fost arbitru în cazul Colțescu: „CCA ne-a interzis să mai vorbim!”

Colțescu

Marius Avram și-a încheiat cariera de arbitru în decembrie 2020, după ce nu a mai fost trecut pe lista FIFA de către Comisia Centrală a Arbitrilor. 

Ultimul meci pentru el a fost Dinamo – CFR Cluj, disputat la scurt timp după izbucnirea scandalului în care a fost implicat Sebastian Colțescu. Iar în acea perioadă el și alți colegi au primit o indicație clară din partea conducerii instituției.

„Au fost destule momente și controverse referitoare la limbajul arbitrilor, problema care a apărut la acest meci este că nefiind spectatori se aude absolut totul, nu se mai acoperă. Deci trebuie atenție la modul de comunicare. Am spus-o de foarte multe ori că nu a greșit Colțescu.

Atunci când este o brigadă integral românească așa comunicăm, vorbim în românește. Au existat momente când li s-a interzis arbitrilor să spună orice legat de acest caz pentru că unii colegi au intrat pe Facbeook și au spus că sunt alături de Colțescu iar CCA a intervenit și a luat respectiva decizie”, nu s-a ferit să recunoască Marius Avram, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net. 

Mai multe articole despre:
scandal rasism Marius Avram