MENIU

EXCLUSIV | A câștigat două titluri cu FCSB și afirmă: „Imaginează-ți ce grup valoros era la momentul acela”

Lucian Sânmărtean (40 de ani) a vorbit despre perioada petrecută la FCSB. Fostul mijlocaș ofensiv a câștigat cu roș-albaștrii două titluri (2013–2014, 2014–2015), o Cupă a Ligii (2014-2015) și o Cupă a României (2014-2015).

Am fost surprins. În momentul în care am ajuns acolo, mă uitam așa la grup. Îl aveam antrenor pe Reghecampf. Mă uitam la componenții echipei FCSB și când mă gândesc că 9-10 jucători evoluau la echipa națională, imaginează-ți ce grup valoros era la momentul acela. Stăteam așa și analizam. Din 11 jucători titulari, 7 erau titulari la echipa națională mare a României.

Nu degeaba s-a calificat echipa națională la Campionatul European. Aveam un nucleu de jucători foarte buni. Era o omogenitate a acestor jucători. Veniți la echipa națională, nu puteai decât să te califici la turneele finale. Coroborată cu ultima perioadă a vieții mele de fotbalist, FCSB și naționala mi-au oferit grandoarea unei vieți profesionale care mi-a lipsit în toată tinerețea mea„, a declarat Sânmărtean, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Mai multe articole despre:
titluri fcsb sanmartean realitatea sportiva