MENIU

Europa League. Austria Viena - Astra. Şumudică: Dacă batem, cred că 80-90 la sută suntem calificaţi

Marius Şumudică a declarat, miercuri, că Astra Giurgiu va juca ofensiv împotriva Austriei Viena în etapa a cincea a grupelor Ligii Europa, el menţionând că gruparea giurgiuveană va fi calificată în faza următoare a competiţiei în proporţie de 80-90 la sută dacă se va impune în Austria.

"Nu mă voi apăra. Vom juca ofensiv fiindcă dacă nu dai gol nu poţi să rezişti în faţa celor de la Austria Viena. Noi pregătim meciul pe viaţă şi pe moarte. Este şansa acestor băieţi minunaţi fiindcă practic eu în momentul de faţă conduc o echipă şi un grup extraordinar, o familie, indiferent că suntem formaţi din mai multe nationalităţi, dar suntem un grup extraordinar. Am încredere în băieţii mei că mâine vor da totul pe teren şi ne vom păstra şansele de a ne juca ultima carte la jocul cu AS Roma de acasă. Dacă mâine vom câştiga cred că în proporţie de 80-90 la sută suntem calificaţi în primăvară, ceea ce ar fi o performanţă extraordinară pentru băieţi şi pentru mine", a spus Marius Şumudică, potrivit dolce-sport.ro.

Astra Giurgiu va întâlni echipa Austria Viena, joi, de la ora 22.05, la Viena, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Europa.

Mai multe articole despre:
Marius Şumudică