MENIU

EUROPA LEAGUE 2018- FINALĂ! Scene dramatice. Francezii și-au distrus orașul. Incendieri și arestări

EUROPA LEAGUE 2018- FINALĂ! Atletico Madrid a câștigat finala Europa League, după victoria cu 3-0 în fața celor de la Olympique Marseille, prin golurile marcate de Griezmann (min. 21 și 49) și Gabi (min. 89). Este al treilea trofeu Europa League pentru formația spaniolă. Imediat după meci la Lyon, orașul s-a transformat într-un centru de luptă. 

EUROPA LEAGUE 2018- FINALĂ! Suporterii echipei Marseille au construit un peisaj urât la stadionul de la Lyon, imediat ce s-a dat fluierul de final.

Locuitorii din Marsilia au asistat la distrugerea orașului. Huliganii veniți la meci, au pornit lupta de la stadion și s-au extins în tot orașul. Poliția a fost nevoită să intervină de urgență și să rețină zeci persoane. 

Suporterii echipei franceze s-au bătut și între ei. Un huligan a fost filmat în timp ce arunca cu un scaun de metal, ulterior a fost preluat de polițiști. 

Coșmarul a continuat și în zona portului, unde au început incendierile mai multor containere de gunoaie și au fost vandalizate mașini și vitrine ale mai multor magazine.