MENIU

Mitică Dragomir, declaraţie şocantă după ce a scăpat de închisoare: Dacă mă condamnau, mă sinucideam

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost achitat marţi definitiv de Curtea de Apel Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de participaţie improprie la delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi evaziune fiscală, în legătură cu vânzarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal.

Iniţial, Dumitru Dragomir a fost condamnat la şapte ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti pentru delapidare şi evaziune fiscală, însă Curtea de Apel Bucureşti i-a admis marţi apelul şi a decis achitarea lui.

Fostul şef de la LPF a făcut câteva declaraţii şocante, marţi seară.

"Mi-au făcut viaţa un chin! Cine îmi dă mie înapoi viaţa asta pierdută? Am mai spus-o: traduceam în engleză motivările, le trimiteam la toate ambasadele din lume şi mă sinucideam! Ponta a chemat preşedinţii înainte cu o zi de Adunarea Generală ca să nu voteze cu mine. Apoi au vrut să mă bage la puşcărie. Nu vreau să mai aud de fotbal. Fotbalul este egal puşcărie. Am suferit enorm, dacă tăceam din gură...mi-a şi zis Ponta...dacă tăceam şi mă retrăgeam aveam linişte totală.

Sunt 4-5 cluburi care m-au sunat astăzi: două din liga 2 şi trei din prima ligă. Mi-au zis că îmi dau mână liberă, tot. Nu vreau să aud. Plecaţi de aici”, a declarat Dumitru Dragomir la Telekom Sport.

Mai multe articole despre:
Dragomir se gandea la sinucidere