MENIU

Dragomir a dat de pământ cu FCSB și CFR: ”E un blat total”

Dumitru Dragomir

CFR Cluj și FCSB ocupă primele două poziții în clasamentul Ligii 1, însă Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a dat de pământ cu cele două cluburi.

Dumitru Dragomir este de părere că CFR Cluj a câștigat campionatul, chiar dacă formația din Gruia mai are nevoie de un singur punct pentru a cuceri matematic titlul. Ardelenii au meci decisiv astăzi, de la ora 21:00, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova.

Fostul oficial al LPF a explicat că nici CFR, dar nici FCSB, nu se vor califica în grupele unei competiții europene, iar România va fi de râsul Europei. De asemenea, Dragomir crede că sistemul din Liga 1 cu play-off și play-out ar trebui scos.

”CFR nu va face nimic în cupele europene. Nici ea, nici Steaua (n.r. FCSB). Vom fi râsul Europei. E un blat total peste tot.

A fost o parodie. Steaua a câştigat degeaba. CFR Cluj e campioană. Părerea mea e că va fi meci egal cu Craiova. Dan Petrescu nu va risca nimic, nu va ieşi din 30 de metri.” Citește continuarea pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
CFR Dumitru Dragomir fcsb