MENIU

DOSARUL TRANSFERURILOR. Veste TERIBILĂ pentru Mihai Stoica

Mihai Stoica

DOSARUL TRANSFERURILOR. Mihai Stoica, managerul celor de la Steaua, nu a plecat cu echipa în Spania, pentru al doilea cantonemant de iarnă al roș-albaștrilor, după ce judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti l-au obligat să fie prezent în sală, miercuri, când se va judeca un nou termen în DOSARUL TRANSFERURILOR.

DOSARUL TRANSFERURILOR. Steaua a plecat, duminică, în al doilea cantonament din Spania, unde s-a mai pregătit şi în perioada 12-23 ianuarie. Steliştii au plecat şi fără Laurenţiu Reghecampf, dar şi fără Mihai Stoica.

Reghecampf este în concediu şi va va veni în Spania direct din Turcia, în tiomp ce Stoica a fost blocat de judecători.

Miercuri, pe 29 ianuarie, la Curtea de Apel, va avea loc un nou termen în DOSARUL TRANSFERURILOR, în care Mihai Stoica e inculpat şi acuzat de evaziune fiscală. Săptămîna trecută, la precedenta judecată, Mihai Stoica a lipsit, fiind în cantonament, alături de echipă. Situaţia n-a fost acceptată de judecători, care la finalul şedinţei l-au somat să se prezinte la următorul termen, altfel se va emite mandat de aducere pe numele său, anunţă GSP.

Mihai Stoica, alături de alţi şapte oameni din fotbalul românesc, e acuzat în DOSARUL TRANSFERURILOR, iar în urmă cu un an, tot la Curtea de Apel, fusese condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. Ulterior, Înalta Curte a decis să întoarcă speţa, pentru rejudecare, la precedenta instanţă.