MENIU

DOLIU în lumea sportului! Un celebru jucător a murit într-un cumplit accident, la doar 25 de ani

Doliu în sport

Lumea sportului este în doliu, după ce un mare jucător a murit într-un cumplit accident, la doar 25 de ani.

Jeff Gladney, fundașul de colț la Arizona Cardinals, a murit într-un accident de mașină luni dimineața la Dallas, a informat Mike Garafolo de la NFL Network. Avea 25 de ani.

Cauza accidentului și moartea lui Gladney rămân în curs de investigare.

„Suntem devastați să aflăm despre moartea lui Jeff Gladney”, au spus Cardinalii într-un comunicat. „Inimile noastre sunt pline de familie, prieteni și toți cei care plâng această pierdere extraordinară”.

Gladney a fost o alegere în prima rundă a echipei Minnesota Vikings în 2020. Produsul TCU a început 15 jocuri sezonul său de începători, strângând un total de 81 de tacleri, trei pase apărate și un balon forțat.

„Suntem întristați de moartea tragică a fostului viking Jeff Gladney”, au spus Vikingii într-un comunicat. „Inimile noastre sunt pline de familie și prieteni, precum și de organizația Arizona Cardinals și de actualii și foștii coechipieri și antrenori ai lui Jeff, care deplâng viața lui pierdută mult prea devreme.”

Cardinalii l-au semnat pe Gladney cu un contract de doi ani în acest extrasezon, după ce acesta a fost găsit nevinovat în cazul violenței domestice.

Mai multe articole despre:
Jeff Gladney doliu deces doliu in sport