MENIU

DOLIU în lumea sportului. După 5 luni DE CHIN, a murit. Avea 19 ani

DOLIU în lumea sportului. După 5 luni DE CHIN, a murit. Avea 19 ani

Daniel Todosia (19 ani) a murit la spitalul din Târgu Mureş. Tânărul, elev al Liceului cu Program Sportiv din Piatra Neamţ, suferise în luna mai un grav accident rutier.

Daniel Todosia a încetat din viaţă joi, 9 octombrie, la spitalul din Târgu Mureş, unde suferise o intervenţie chirurgicală. Tânărul a murit la aproape cinci luni distanţă de la accidentul rutier al cărei victimă a fost pe 25 mai a.c.

În acea zi, scrie adevarul.ro, tânărul se afla pe scaunul din dreapta maşinii conduse de un prieten, Robert Ghinttenger (18 ani). Cei doi, împreună cu un alt tânăr de 18 ani, aflat pe bancheta din spate, se îndreptau spre Lacul Roşu. Într-o curbă periculoasă, pe raza localităţii Bicaz Ardeal, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit într-un stâlp.

În urma impactului, Daniel a fost diagnosticat cu leziune cerebrală traumatică severă, fiind transportat cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, apoi a fost transferat la Clinica „N. Oblu” din Iaşi. În cele cinci luni în care s-a zbătut între viaţă şi moarte, Daniel nu şi-a mai revenit din comă.