MENIU

Dinamo, umilinţa anului în fotbal. Mircea Rednic taie în carne vie!

Dinamo a fost eliminată din Cupa României de formaţia de liga a treia AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, care s-a impus cu scorul de 6-5, la loviturile de departajare, joi seara, la Miercurea Ciuc, în penultimul meci din optimile de finală. În 120 de minute, scorul a fost 3-3.

La loviturile din punctul cu var, gazdele au ratat de două ori, prin Eder Gonzalez şi Szilard Veress, dar situaţia s-a echilibrat după ce execuţiile lamentabile ale lui Sergiu Hanca şi Gheorghe Grozav. Mitra a ratat şi el de la harghiteni, dar Vlad Olteanu l-a imitat, Solymosy, respectiv Denis Ciobotariu au ratat şi ei, Zsolt Nagy a transformat pentru ciucani, dar şutul belgianului Kino Delorge a fost apărat de Daniel Bordas şi Dinamo era eliminată. Arbitrul Andrei Antonie a întrerupt bucuria ciucanilor şi a dictat repetarea loviturii din cauza faptului că portarul Bordas s-ar fi mişcat înainte de executarea penalty-ului. Bordas a intuit şi la repetarea loviturii lui Delorge şi a calificat-o pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc în premieră în sferturile competiţiei.

Mircea Rednic a promis că va tăia în carne vie la Dinamo.

"E ruşinos ce s-a întâmplat azi. Când iei fotbalul la mişto plăteşti. Îmi cer scuze faţă de suporterii care au venit şi care au fost alături de noi. Nu poţi să-ţi baţi joc de echipă, să ţi se dea o altă şansă şi să nu dai gol din două penalty-uri. În primul rând trebuie să-i felicit pe adversari. Cu jucători tineri şi necunoscuţi, dar cu ambiţie şi cu dorinţă de a câştiga ne-au dat o lecţie. Mi-e ruşine de felul în care s-au comportat jucătorii. Ei încă nu au înţeles mesajul primit din partea mea şi a conducerii. Şi-au bătut joc de toată lumea şi vor plăti. Ştim ce trebuie să facem, pentru că altfel nu va fi bine pentru Dinamo", a afirmat Mircea Rednic după meci.

Mai multe articole despre:
Dinamo umilinta anului