MENIU

Dinamo - FCSB (fosta Steaua) 1-1

Dinamo - FCSB (fosta Steaua) la realitatea.net. Derby-ul Romaniei s-a încheiat 1-1. Golurile au fost marcate de Salomao, din penalty, pentru Dinamo, iar pentru FCSB a marcat Florin Tănase, după ce Gnohere a ratat un penalty.

Min. 90+6: FINAL: 1-1. Dinamo - FCSB se încheie la egalitate 1-1.

Min. 86: a fost anunțat nr. spectatorilor de pe Arena Națională: 21.763 de spectatori 

Min. 65: Sergiu Hanca se resimte după o petardă aruncată în apropierea sa

Min. 52: Gnohere vede direct cartonașul roșu pentru un fault dur la Cooper

Min. 48: GOL FCSB. Gnohere ratează penalty-ul, dar, pe respingere, Tănase marchează. 1-1

Min. 47: penalty pentru FCSB

Min. 46: a început repriza secundă

Min. 45+4: PAUZĂ: 1-0 pentru Dinamo

Min. 40: GOL Dinamo. Salomao marchează din penalty. 1-0 pentru Dinamo

Min. 39: penalty pentru Dinamo

Min. 26: Ocazie uriașă pentru Dinamo! Daniel Popa reia cu capul o minge venită din corner de la Dan Nistor, dar mingea loveşte bara. În foto, aveţi scenografia galeriei lui Dinamo. O peluză în culorile tricolorului, pentru a cinsti Centenarul de pe 1 Decembrie

Min. 18: O petardă bubuie lângă Florin Tănase, dar meciul continuă

Min. 12: Al. Stan șutează mult peste poarta lui Penedo

Min. 5: După un minut de pauză, timp în care dinamoviștii aruncau în Moruțan cu obiecte din plastic, jucătorul de la FCSB a executat cornerul, însă arbitrul a dictat fault în atac la un duel în careu

UPDATE. Min. 1 - a început meciul

Echipele de start:

Dinamo: Penedo - Sorescu, Popescu, Katsikas, Popovici - Gomelt - Hanca, Cooper, Nistor, Salomao - Popa. Rezerve: Eşanu, Denis Ciobotariu, Neicuţescu, Zenke, Olteanu, Axente, Ricardo Grigore. Antrenor: Mircea Rednic

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Filip, Planic, Stan - Nedelcu, Teixeira - Man, Moruțan, Tănase - Gnohere. Rezerve: A. Vlad, Bălașa, Fl. Coman, Jakolis, I. Stoica, Rusescu, Zlatinski. Antrenor: Nicolae Dică.

Ce e groaznic pe Arena Naţională? Gazonul, care arată execrabil. Cu trei zile înaintea unicului derby, suprafața de joc de pe stadionul de cinci stele al Bucureștiului se prezintă în condiții execrabile. Firele de iarbă practic nu mai există în multe părți ale terenului, ceea ce ne duce rapid cu gândul la nisipul pe care au evoluat tricolorii în martie 2003, la meciul de tristă amintire cu Danemarca, scor 2-5, aminteşte Digisport.

Citiţi şi:

Gigi Becali, anunţ şocant înainte de Dinamo - FCSB: "Dau echipa cadou"

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că jocul formaţiei Dinamo a crescut de la instalarea lui Mircea Rednic.

"Jocul echipei Dinamo a crescut de la venirea lui Mircea Rednic. Chiar dacă a schimbat foarte mulţi jucători de la meci la meci, în jocul cu FC Voluntari Dinamo a avut o prestaţie bună, a dominat şi a reuşit să câştige. Dinamo în 14 etape a ajuns la al treilea antrenor şi a schimbat şi foarte mulţi jucători. Să analizezi jocul lui Dinamo este foarte greu în acest moment. Dar cred că cei mai importanţi jucători ai lor sunt Nistor şi Salomao", a spus Dică.