MENIU

Dinamo - FCSB 2-1. Ce a anunţat Gigi Becali după eşecul cu "câinii". Ce a spus despre Reghecampf

<p>Gigi Becali </p>

FCSB a pierdut derby-ul cu Dinamo, scor 1-2, dar Gigi Becali e convins că echipa sa rămâne principala favorită la titlu. Chiar dacă va câştiga ultimele două partide, cu Astra şi CS U Craiova, trupa lui Reghecampf are acum nevoie şi de un pas greşit al Viitorului.

"Nu vreau să spun mai multe că nu e frumos", spune Becali, care lasă însă să se înţeleagă că echipa naşului Hagi nu e suficient de valoroasă pentru a câştiga şi cu CS U Craiova, şi cu CFR Cluj. Cu Astra dăm nouă goluri dacă joacă la fel cum a făcut-o cu Viitorul!", spune Becali, conform Mediafax.

FCSB mai are de jucat cu Astra, în deplasare, şi cu CS U Craiova, pe teren propriu şi Becali e convins că are o echipă prea bună pentru a avea probleme în cele două meciuri.

"Da, sunt optimist. Nu pot să spun mai multe, pentru că nu e frumos. Eu zic că tot noi suntem campioni, dar mai multe nu pot să vorbesc.

Ar trebui să spun că greşeşte Viitorul, că nu o bate pe Craiova, dar nu pot să spun asta... Viitorul are două meciuri mai grele, zic aşa ca să fiu mai diplomat, iar noi avem două meciuri uşoare. Suntem mai valoroşi.

Şumudică poate să-i înrăiască şi asta vor face, pentru că nu vor juca cum au făcut-o cu Viitorul. Dacă ar juca aşa, le dăm 9, nu trei!

Acum nici nu mai e nevoie să fie Reghe pe bancă, echipa joacă oricum.

Tot noi vom fi campioni... Când eşti la o echipă mare şi eşti lovit din toate părţile, anumite lucruri ţi se par nedrepte şi atunci reacţionezi. De aceea are Reghe aceste reacţii. El e un om modest, dar uneori reacţionează ca un copil, se supără. Eu i-am spus că nu are sens.

Eu nu am ce să-i reproşez. Ce să fac acum, să cert ghinionul. Nu ai ce să-i faci ghinionului. Păi ei în prima repriză nu au intrat în careu. Asta e", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali