MENIU

Dinamo e de vânzare! Care este prețul cerut pe gruparea din Ștefan cel Mare

Patronul lui Dinamo, Ionut Negoită, ar fi semnat deja un precontract cu un grup de investitori din Marea Britanie pentru cedarea clubului.

Dacă auditul financiar va fi încheiat fără surprize, formația din Șoseaua Ștefan cel Mare va avea patroni noi. Fost jucător și antrenor al alb-roșiilor în mai multe rânduri, Ioan Andone a vorbit despre motivele care i-ar face pe străini să cumpere clubul.

Prezent în studioul Digi Sport, Andone a spus că are ceva semne de întrebare în privința sumei solicitate de Ionuț Negoiță în schimbul acțiunilor. În principiu, prețul lui Dinamo ar fi de 5 milioane de euro, dar "Fălcosul" consideră că este prea puțin.

"Dinamo este interesantă pentru oamenii de afaceri şi este posibil orice. Cu un stadion nou, cu palmares, cu ceea ce reprezintă clubul, care are o istorie, pentru orice investitor ar fi o atracție. O academie ar fi foarte bună la Dinamo, dacă ar avea răbdare investitorul. Nu ştiu dacă preţul este de 5 milioane de euro, mi se pare cam puţin.", potrivit digisport.ro.

Mai multe articole despre:
Dinamo preţ vânzare