MENIU

Din păcate, au venit alte veşti proaste în familia lui Michael Schumacher

Schumacher, 46 de ani, s-a rănit grav la cap în Alpii francezi în decembrie 2013, într-un accident de schi în urma căruia a fost în comă aproape șase luni.

Tratat timp de cinci luni în spitalul din Grenoble (Franța), fostul pilot, ieșit din comă, s-a întors în Elveția pe 16 iunie 2014 pentru a primi îngrijiri în spitalul universitar din Lausanne, renumit pentru experții săi în neurologie. El a revenit în septembrie alături de familie, în casa sa din Gland, pe malul râului Leman.

De această dată, veştile proaste în familia lui Michael Schumacher îl privesc pe fiul fostului pilot de Formula 1, Mick (16 ani). Adolescentul împărtăşeşte pasiunea tatălui său pentru viteză şi pentru curse. Mick Schumacher este unul dintre cei mai talentaţi sportivi din Formula 4.

Totuşi, duminică, băiatul lui Schumi a fost protagonistul unui accident pe circuitul Red Bull Ring. Monopostul lui Schumacher junior a fost lovit din spate de un oponent, care a ratat depășirea. Mick a pierdut controlul și s-a izbit de parapet, iar cursa s-a încheiat pentru el în al doilea tur.

Micul Schumacher a fost transportat de urgență la spital, unde a fost diagnosticat cu fractură la mâna dreaptă. Familia s-a speriat să nu fie vorba despre ceva mai grav, dar, chiar şi aşa, Mick va trebui să ia o pauză de la cursele de Formula 4.

Mick Schumacher este înscris la echipa Van Amersfoort Racing, iar înaintea accidentului ocupa locul al cincilea în clasamentul general în ADAC Formula 4.