MENIU

Dezvăluiri: "Burleanu e susţinut de servicii, Lupescu a mers la Liviu Dragnea"

Fostul preşedinte al LPF Dumitru Dragomir a declarat că lupta pentru şefia FRF este una între servicile secrete şi puterea politică. Dragomir a precizat că actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, este susţinut de "servicii", în timp ce Ionuţ Lupescu, principalul său contracandidat, ar avea susţinerea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

"Părerea mea, că prin Dâncu, (n.r. - Burleanu) mai este susţinut (n.r. - de servicii). A picat Fota de la preşedinţie, au picat Coldea, Maior, dar a rămas Dâncu, iar Dâncu este o piesă tare.

Credeţi că Dâncu şi cu grupul de la Cluj stau cu mâinile în sân? Părerea mea e că Burleanu are 49 la sută şanse (n.r. - să fie reales). Am auzit că l-a luat Gino (n.r. - Iorgulescu, preşedintele LPF) de mână (n.r. - pe Lupescu) şi l-a dus la Dragnea.

Aici se bate monedă, între forţa politică şi forţa serviciilor. Problema e în felul următor: nu ştiu dacă Dragnea se bagă. Că Dragnea e ca Iliescu. A promite şi a iubi nu costă niciun leu", a declarat Dragomir, la Pro X, conform news.ro.

La alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş.