MENIU

Declarația uluitoare făcută de REGHECHAMPF în urmă cu puțin timp

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni, după victoria din meciul cu formaţia Corona Braşov, scor 3-0, că singurul lucru negativ din această seară a fost absenţa spectatorilor.

"Ne dorim foarte mult să ne îndeplinim obiectivele. E foarte dificil să joci fără spectatori. Ăsta este singurul lucru negativ din această seară. Nu ştiu pe cine ajută lucrul acesta. Fotbalul e pentru spectatori, pentru fani. Cred că ar trebui analizate mult mai bine aceste lucruri. Mă bucur că am reuşit să câştigăm pentru fanii care ne-au urmărit de la televizor. Sper ca în ultima etapă să ne bucurăm împreună. Până săptămâna viitoare trebuie să anunţăm locul de desfăşurare al meciului cu Oţelul. Ne-am dori să sărbătorim împreună cu 50.000 de spectatori, iar aici avem o singură variantă", a spus Reghecampf.

Tehnicianul stelist a vorbit şi despre jucătorii care au absentat la meciul cu echipa Corona Braşov: "Latovlevici trebuie să rămână în atmosfera de muncă. În ultimele două zile s-a antrenat foarte mult şi am vrut să intre puţin în meci. Sânmărtean a fost accidentat şi de aceea nu a jucat, iar pe Tătăruşanu l-am menajat, însă joi îi veţi vedea din nou pe teren".

Reghecampf consideră că Steaua a defilat în această ediţie de campionat: "Cred că am defilat în campionat, chiar dacă am pierdut un meci. În iarnă se spunea că nu vom lua campionatul, dar îl vom câştiga din nou la o diferenţă mare de puncte".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Corona Braşov, într-un meci din etapa a XXX-a a Ligii I, care s-a disputat cu porţile închise.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Piovaccari '18, Chipciu '79 şi Keşeru '90+1.