MENIU

Decizie surprinzătoare de la Guvernul României: fanii naţionalei României vor fi foarte bucuroşi

William De Amorim (24 ani), jucătorul originar din Brazilia al celor de la Astra, a primit cetăţenia română şi devine, astfel, eligibil pentru a fi convocat la naţionlă, pentru turneul final EURO 2016.

Se acordă cetăţenia română domnului De Amorim William Douglas, cetăţean brazilian, fiul lui Jose Roselito şi Marilenei De Paula Costa, născut la data de 05 decembrie 1991 în localitatea Ipatinga, Brazilia, cu domiciliul în Brazilia, oraşul Ipatinga, str. Rua Primola, nr. 1021, regiunea Minas Gerais şi reşedinţa în România, localitatea Ploieşti, str. Sondelor, nr. 19A, jud. Prahova (2919/A/2016)”, se arată în comunicatul postat de Guvernul României.

Mijlocașul brazilian a fost transferat de Astra în iulie 2010 și timp de două sezoane a evoluat pentru echipa a doua a clubului. Începând cu 2012, De Amorim, 24 de ani, a fost jucător de bază pentru Astra Giurgiu, iar prin evoluțiile sale a atras chiar și atenția selecționerului echipei naționale, informează Digisport. În februarie 2016, președintele FRF, Răzvan Burleanu a declarat că federația are în vedere mai mulți jucători pentru naturalizare, printre care și De Amorim.

Mai multe articole despre:
Astra de amorim