MENIU

Decizie revoltătoare a lui Manny Pacquiao. Fanii sunt nervoşi pe el

Manny Pacquiao

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao a renunțat la meciul-revanșă cu Jeff Horn, care l-a deposedat de titlul de campion mondial WBO la categoria welters, după ce data finală a meciului nu i-a fost pe plac, a anunțat, vineri, guvernul din statul Queensland care urma să finanțeze meciul.

"Noi am fost informați astăzi (vineri) că Manny Pacquiao nu va putea reveni în ring pe data de 12 noiembrie, așa cum și-a propus", a anunțat primul ministru al statului Queensland, Annastacia Palaszczuk, într-un comunicat dat publicității, conform Agerpres.

"Am fost informată că dl. Pacquiao, care este și senator în Filipine, are și alte angajamente la acea dată", a adăugat premierul, care a precizat că executivul său va susține financiar următorul meci al lui Horn pentru apărarea titlului, indiferent cine îi va fi challenger.

Jeff Horn, în vârstă de 29 de ani, l-a învins pe Pacquiao (38 ani), la puncte, adjudecându-și spre surprinderea generală titlul WBO la categoria welters, pe data de 2 iulie la Brisbane.

Filipinezul, care a fost ales senator în țara sa și revenit în ringul de box în 2016, a contestat decizia arbitrilor-judecători care au dat în unanimitate victoria lui Horn.

Mai multe articole despre:
box