MENIU

De ce n-a mai fost chemat Raț la națională! Cum și-a justificat Christoph Daum gestul: „Asta mi-a spus”

Christoph Daum a stârnit o întreagă dezbatere în spațiul public, în 2016, în momentul în care a decis să renunțe la serviciile lui Răzvan Raț, după ce a fost numit pe banca echipei naționale a României.

Potrivit fostului căpitan al „tricolorilor”, neamțul i-ar fi transmis prin telefon că are prea multă influență asupra jucătorilor și ar putea crea probleme în vestiar dacă nu va juca titular.

„Mi-a spus la telefon că am prea multă influenţă la echipa naţională și că jucătorii sunt de partea mea. și că i-aș putea face probleme în vestiar dacă nu joc titular. Nu avea niciun motiv să nu mă cheme, nici că-s bătrân, nici că-s urât, că mi-a căzut un genunchi sau mai știu eu ce. Aveam același număr de meciuri amicale, ba chiar mai multe decât ceilalţi jucători.

Atmosfera pe care o cream la echipa naționala o știi foarte bine (n.r. către Ionuţ Badea, fost antrenor secund la echipa naţională) și nu avea niciun drept să nu mă cheme după Euro. Vorbesc la modul în care a făcut-o. Putea sa-mi spună «Nu te mai chem» și gata. «Eu sunt Christoph Daum și nu mai vreau să te chem». Așa nici nu mai aveam ce să comentez”, a spus Răzvan Raț, la Digi Sport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
rat daum echipa nationala